Najdi forum

Zivjo,

Sej nevem kako zacet…verjetno nekak tko….da imam 30 let in sem malo zgubljen.

Kakorkoli, cisto na kratko, nekako sem obtičal v preteklosti, z njo oz. najinimi trenutki, za katere sem preprican, da so bla vsa prisotna custva resnicna, ceprav se stvari niso koncale, kokr sem pricakoval.
V 3 letih sva se res navezala drug na druzga, seveda so bla tud kaksna nestrinjanja vmes, kokr je to pousod v razmerju. Kamorkoli sva sla je blo super, sex je bil tudi super, prakticno nama nic ni manjkalo. Vmes sem menjal sluzbo, in glede nato, da mi je ze ta korak bil velik in psihicno zelo težak in stresen za nardit, me je po slabmu mescu pa pol se ona pustila. Iz danes na jutri. From l love you in the morning, to goodbay in the afternoon.

S tem se je v meni podrlo praktično vse.
v novi službi sem popolnoma izgubil motivacijo, in res je bilo to zelo tezko obdobje zame.

Sedaj imam 2 službi, redno in pogodbeno, nobena ni fizično naporna, in tudi dobro zasluzim. Imam urejen lajf, sem fit, imam sportne hobije, da se vsaj tam zamotim malo z mislimi in da dam ven iz sebe vso to nezadovoljstvo, nesreco in zalost, ki jo skrivam in drzim v sebi zadnje 3 leta. 🙂

Vendar pa, denar ni vse.
Če ga ne mores deliti z ljubljeno, kje je pol smisel? Izgubiti nekoga, ki ga imas res rad, je bilo zame res zelo boleče.

Vmes sem bil v enem krajšem razmerju, ki pa sem ga nedavno zakljucil, ker pac, ni blo to to. In sedaj pisem to.

Vsak dan razmisljam, kam me vodi pot zivljenja? Sedaj cakam in iscem in racunam, da grem pocasi na svoje, da kupim hiso ali stanovanje oz. mogoce grem v gradnjo, ce nebodo cene nepremicnin padle malo dol v roku 2-eh let.

Medtem, ko ima vecina moje generacije ze otroke, druzine itd… sem jaz obcital kle, z rano na srcu in se bojim da me bo povozil čas…(no, če me ze ni).
Vsak dan je isti, vsak teden se ponavlja, služba, šport, služba, šport…itd.

lep preostanek vecera vam zelim se naprej 🙂

Jok in stok. Čas je za svežo zgodbo.

zgodilo se ti je, kar se ljudem v življenju dogaja. Upam, da si v teh treh letih izgubo partnerke prebolel in nisi zagrenjen v sebi in jezen na cel svet. Ustvaril si si dobre pogoje za življenje, sedaj jih nadgradi še z družino. Danes nisi nič star za to. Če si vsaj normalen in boš znal izraziti, kaj hočeš, se bodo ženske metale za teboj.

Dobro te razumem, sem povsem na istem, ravno tako je pri meni tri leta od razhoda, ki me je zelo potolkel in isto sem stara 30 let. Imam enake želje po družini kot ti pa ne najdem primernega partnerja. Tudi se veliko ukvarjam s športom. Če si za mi pusti kontakt, mogoče se pa ujameva.

Če bi koga zanimala podporna skupina za samske, se še lahko prijavite.
Ne samo, da boste lahko pozorni pri zmenkih na vse rdeče zastavice, ampak mogoče celo spoznate koga na skupini 😉

Več o programu pa na: https://www.ona-on.com/dogodek/2601-podporna-skupina-za-samske

Več o vodji skupine pa na: http://www.evaerpic.si

 

E-motion, Eva Erpič s.p. I psihoterapija in svetovanje I 041/410-843

New Report

Close