Najdi forum

tla v kuhinji

:))))))))).

Sej ni cudno, da se potem zgodijo nesrece in ni cudno, da otroci vse razbijejo.

Poznam dosti primerov, ko je kuhinja v 5-ih letih ze ziva polomija, razbita vrata, zasvinjan stedilnik, pokruseno itd.

Stvari stanejo rahlo prevec, da bi ljudje tako malomarno ravnali z predmeti, za katere odstejejo ponavadi ogromne kolicine denarja.

Se vedno sem pristasica trde vzgoje. Mularija ne more delat kar se ji zljubi.

Za vsako stvar je neka meja.

Sej ni cudno, da imajo starejse generacije bistveno vecje spostovanje za tisto kar kupijo in se posebno bistveno spostovanje do starsev.

Tema je sla rahlo mimo, vendar sem hotela povdarit, da je neka meja za vsako stvar.

Ja, zdaj mi je pa vse jasno…

tiranija: ja sej tebi ima pa res dosti za bit jasno; ma verjemi, da je meni se 3x bolj:)

:))))))))))))

Tudi meni je jasno, zato se ne bom razpisala….. le na kratko….

Moj sedaj še ne petleten sin je že od majhnega (tudi) v kuhinji…. In sedaj že prav lepo pomaga pri delih, še posebej ponosno samostojno pripravi pogrinjek….. Pa da ne bo pomote – prostovoljno in spontano……

Živimo skupaj v ljubezni !

….naj dodam, da ne bom le zašla iz teme…..

Sedaj v stanovanju imamo v kuhinji keramične ploščice, v hiši pa ravno sedaj polagamo v celem interierju parket – torej tudi v kuhinji (razen v sanitarijah in vetrolovu). Mi je enotna talna obloga bolj všeč, saj imamo tudi odprt prostor, razen dvoje vrat v spalnici.

Industrijski tlak – zgleda tako kot pobrušen estrih. Odporen na vse živo, primeren za velike obremenitve, ni pa ravno za vsak okus.

zivijo

pvc pod ali linolej je najboljša rešitev za kuhinjo

saveti in informacije na 041 258 628

saj ne vem- ali ene mislijo resno ali ne….Otrok naj bo tudi v kuhinji. Nesreče se jim zgodijo lahko prav tako, kot povsod drugje, seveda prostoru primerno pazimo na otroke …( meni se zdi prav, da otroci spoznajo tudi kuhinjo, kaj se v njej dela, kaj mora pazit, končno lahko otroke zelo primerno v kuhinji tudi zaposlimo…moja dva sta vedno delala zraven mene domače piškote in prav ponosna sta bila na svoje izdelke…pa dovolj o tem)..
V kuhinji imam že 15 let parket in ga ne bi zamenjala za kaj drugega, uniči se nič bolj, kot drugje, če kaj poliješ, pobrišeš in to je to…
LP

Tako je. Otrok se MORA naučiti paziti nase. Seveda pa ga moramo naučiti, kako se obnaša v kuhinji. Res se mi zdi zgrešena vzgoja, da otrok ne sme niti pokukati v kuhinjo. Ko je bil naš 2 leti star, je vse želel pretipkat, zraven biti, smo ga skoz imeli zraven, pod nadzorom, mu milijonkrat povedali, da ne sme pečice prižigat, kaj se mora bati, zdaj, ko je 3 leta star, mi ni potrebno niti enkrat ga opomnit. Seveda je še vedno pod nadzorom. In pozna nevarnosti, sam pove ipd.

Priporočam pa PLUTO!!! Zakon!!!

Priporočam vam POLIURETAN. Zelo hvaležen umeten materijal, ki se “vlije” v celoten prostor. Zadeva je brez fug, enostavna za čiščenje, odtenkov oz. dizajnov pa je res neomejeno.
Če Vas zanima, me lahko pokličete na 040 168 042

In če Vas zanima notranja oprema in vse kar spada zraven…z veseljem Vam pomagam.

Iztok

Iztok Kos, interior dizajner

Kaj če bi prebrali še začetek posta? ..nasvet je bil zaprošen pod nujno v marcu, torej je pod že davno v kuhinji.

hehe, a je zdej tema otrok v kuhinji, a kaj naj bo na tleh? :))))

jaz imam parket (bogata izbira je npr. tu: http://www.informacija.net/dom-in-oprema/gradnja/parketarstvo?t=ind), čez pa tekač. Tako ni hladno, je zaščiteno in vsi bodo srečni – otroci in ta odrasli 😉

Živjo,

mene pa bolj kot kaj dati v kuhinjo na tla zanima kje bi se dalo dobiti kakšne take ploščice za tla in stenske…v kuhinji bodo ploščice, ampk ne po celih kuhinjskih tleh.

Kje ste jh ve kupile?

Hvala za odgovor

Midva imava marmor, spodaj pa talno gretje.
Z otroki v kuhinji je pa tako: ko sem bila stara 5 let, sva se z bratom igrala v kuhinji. Mami se je le obrnila in nekaj iskala v shrambi, sama pa sem ravno v tistem trenutku želela pogledati, kako izgleda golaž v loncu. Povzpela sem se na prste, se z rokami prijela ra rob lonca in vse, česar se spomnim, je to, da mi je mami obraz v kopalni kadi tuširala z mrzlo vodo. Kljub temu, da je bilo v loncu cca. 3 litre vrele juhe, je mami z mrzlo vodo omilila opekline.
Ko bova imela otroke, se bodo lahko igrali kjerkoli – imava open space (kuhinjo, jedilnico in dnevno v enem prostoru), vendar med otočni in stenski del, ko bova kuhala, ne bodo imeli vstopa. Tiransko? Kakor za koga …

priporocam vinil. ga ne menjam za nic. drugace sem pa mel ze vse mogoce podloge. lp

Marmoleum, enostaven za čiščenje in uporabo ter obstojen. Več o ambientih pa na http://www.notranjaoprema.com[/quote%5D

kako pa je s polaganjem in ceno?

New Report

Close