Najdi forum

Tla v garaži

Kaj priporočate za tlakovanje notranje garaže (razen ploščic)?

Kaj pa barvanje?

Mogoče epoxy (upam da se napiše tako). To je smolnati ali vodni premaz v poljubni barvi z dodatki raznobarvnih lističev. Midva sva ga dala v garažo lani jeseni in sva zelo zadovolna, saj je pomivanje zelo enostavno in še lepo se sveti.

Mojca, a lahko napišeš ceno za m2. Veš morda za kako stran, kjer bi lahko videla, kako izgleda – ali imaš morda celo kako jpg sliko?
Tudi mi iščemo varianto za garažo, v kateri hranimo tudi drva. Bi bilo zelo nerodno, ko bi drva padala na tla in razbila ploščice.

Mislim, da je bila cena cca. 5.000,00 SIT/m2 (okolica Ljubljane). Pri epoxy-ji je potrebno paziti da se ne spraska (pri nama ga naprimer kamenčki na avtomobilski gumi ne spraskajo, ga pa spraskaš če bi imel kamen na čevlju in močno drgnil z nogo po tleh).

Sliko ti lahko pošljem popoldan, če napišeš e-mail.

Mi imamo enostavno betonski tlak, na fino zariban, pa je po sedmih letih še vedno kot nov. In to kljub temu, da dva avtomobila vsak dan z makadamske ceste (še posebej ob dežju in snegu, ko se vse lepi na gume) pripeljeta v garažo precej peska. Samo dobro mora biti narejeno. Pa ne drsi in tudi s polnimi kolesi snega se varno ustaviš, ne pa da te kar odnese v steno, kot na ploščicah.

Mojca, prosim za slikice na tale mail
[email protected]

Pa prosim, če lahko pripišeš kontakt tistega, ki vam je delal.
Lep dan in hvala za nasvete!

Liti asfalt (ne običajen, cestni). Cena je tam cca 3,5 do 4 kSIT / m2. Odporen na obremenitve, sol, vodotesen… Skratka: relativno poceni, dolga življenska doba, funkcionalen.
Betona pa raje ne… Bi rad videl ta beton po parih zimah, ko vsak dan parkiraš noter avto s katerega pada slana plundra.

Mi smo (sicer že pred cca 10 leti) položili rjavi klinker – II.klasa pa moram reč da smo zelo zadovoljni. Že s pometanjem garaža zgleda čista.
Mi smo z njim zadovoljni.

New Report

Close