Najdi forum

Tisti, ki smo večno samski, kako…?

To je seveda neumnost, kajti ljudje imajo najrazličnejše okuse in mnogim fizični izgled ni tako pomemben. Poznam kar nekaj “neprivlačnih” moških, ki imajo krasne ženske (pa niso bogati ali kaj podobnega).
Nekomu je nekdo vizualno neprivlačen, drugemu pa privlačen. To kar je potrošniška družba postavila kot neko normo še zdaleč ni univerzalni okus. Je bolj to, kar si prodajalci lepote želijo, da bi bil okus, kajti od tega služijo.
Privlačnost je izjemno relativna stvar.

------------------------------------------------- [url=http://gresak.net]Gresak.net[/url] [url=http://pesem.si]Pesem.si[/url]

Pa drugod? Ne mislim zdaj samo zaradi tega hoditi v prestolnico.

kje ste večno samske, štajerc vas išče ,

bodi od 30 -45 z mojega konca , piši na zasebno

Ok, kar opažam je, da je dan danes folk nekomunikativen vsi potrebujejo neka socialna omrežja stalkajo iscejo se prek omrežij, pogovarjajo in jokajo z istim spolom, v živo pa nič neupajo ali ženske ali moški. druga stvar ko smo bli najstniki smo se nonstop družli vedno so bile kakšne punce ali fantje v družbi, skupna potovanja in cak iskrica je preskočla. Tretje mlajši imajo manj skrbi in imajo več sex driva, bolj jih razganja ali nas je razganjalo (mene še zdaj pri 35letih) opažam pa, da so moje vrstnice ali vrstniki frigidni nasploh ženske 100 pa en izgovor ni pravi pristop ni ovo ni ono namesto, da bi vidle da pred njimi stoji samozavesten tip, ki pristopi do njih s 100x več izkušnjami (humor, odločnost, ravna drža, urejenost, nasmeh) skratka nič jim ni vredu (vse kaj znajo se znajo obraćat za mano), ko sem bil mlajši sem vse naredil narobe pa so me napadale lušne punce starejše, mlajše, od kolegov, itd,… dovol je bilo, da si jim simpatičen. Dobro zgledam še zdaj, imam dobro postavo sem kumunikativen, probal svašta, delal ekspirimente in vala 6 let že samski. Oklepajo se me obupanke pa se jih otresam, da naletim sebi enak kaliber je mala šansa in če je sladko pol je samo kratko, ker se hitro začne koliko služim kaj imam, koliko sem star (če sem starejši je problem pri mlajših) itd,.. ne glede na iskrico. Pa nisem neumen in vem kaj je iskrica obojestranska. Skratka ob pristopih delajo ženske grimase in ne znajo normalno komunicirat, če jih vprašam za kontakt mi vsiljujejo instagram, ki ga nimam (zame je bulshit – klošarji, ki se hvalijo , da so na večerji, kavici ali dogodkih) iščem zgolj telefonsko, da se lahko čujeva in ostaneva v kontaktu,… Upam, da se folk k sebi spravi! na koncu koncev si iščem žensko, ki se bova dobro porivala, zabavala, globlje komunicirala in zgradila družino ter dosegala skupne in posamične cilje, pa valda mi more bit všeč vizualno in karakterno. Tako mislim, da je za večino žensk isto vise versa iščejo takega tipa. Začnite dajat eni drugim šanse ne zapirajte vrat prehitro, še manj pa ne sodite ljudi po preteklih primerkih, ker mogoče smo podobni a vseeno smo drugačni, vsi smo lepi, zanimivi in čudni eni so za kolege eni za sovražnike eni pa za ljubezen.

New Report

Close