Tiskarna
Zdravo!
Jaz ravno izdajam svojo prvo knjigo. Odločil sem se za Laser print grafiko, Gosposvetska 13 v Ljubljani. Imajo tehnologijo pri kateri ne rabijo filmov. Informacije: GSM telefon 041 620 546 ali [email protected]. Zanje sem se odločil, ker mi jih je predlagal prijatelj, ki je tam zaposen in je zelo kvalitetno oblikoval moj prvotno spletno stran () na kateri trenutno promoviram vsebino svoje knjige; spletno stran mi sedaj ažurira nekdo drug, ker se ta prvi prijatelj ne utegne več ukvarjati s tem.
Upešno uresničevanje zastavljenega cilja želim.
Lp. Marjan
V našem podjetju smo naročili tisk učbenikov pri tiskarni http://www.tiskarna.cc. Bili smo zelo zadovoljni s kvaliteto, ceno in prijaznim odnosom. Tiskajo nam tudi kuverte, vizitke, dopise, deklaracije in nalepke. Vedno vse brezhibno. Knjig zaenkrat še nismo naročili vendar zagotovo tiskajo tudi to. Pokliči jih v tiskarno in preveri. Njihova spletna stran je http://www.tiskarna.cc.
Dragi Marjan,
Rada bi te samo opomnila, da tvoja spletna stran ni nič kaj dosti kvalitetna, še več, je namreč zastarela, saj zdaj so aktualne spletne strani, ki si jih ti, kot laik in naročnik lahko čisto enostavno urejaš sam preko vmesnika, ki je zelo podoben Wordu. Word pa verjetno obvladaš, če si pisatelj…
Sprememba je vidna takoj, pa še nobenih dodatnih stroškov nimaš!
Se priporočam, če si morda premisliš in zaželiš ZARES kvalitetno spletno stran.
M.
glede na to, da si izpostavil svojo stran, jo bom pa še jaz malo pokomentirala. ne delam spletnih strani, tako da ne bo pomote.
stran je zelo “šolska” in mislim, da bi ti jo vsak mulo v 9. razredu lahko naredil (upam, da nisi tegale plačal).
zaradi svoje preprostosti je pregledna, črke za branje absolutno premajhne (ne nosim očal) in zaradi tega še bolj neprivlačen videz in enostavno se ti ne da brat, ko visiš vse drobno in barva črk je tudi ubijalska, probaš kliknit na kakšno stvar, ampak ups, nič ni aktivno
pohvala pa lastniku, lepi učki :)))
Sem Marjan in odgovarjam, ker sem bil k temu izzvan 🙂
Tista spletna stran je bila narejena leta 2003. Plačati mi je ni bilo treba. Puščam jo na miru in mi niti ni pomembna. Sedaj ni več takšna, kot je bila ob nastanku.
Tiskarne tudi ne priporočam več (teksta ne morem izbrisati), ker sem že kmalu zatem, ko sem to zapisal, ugotovil, da ni ustrezna.
To, da lahko takšno spletno stran naredi vsak mulo v OŠ je totalna poslopšitev. Poznam jih vsaj 5, ki tega ne znajo. Torej trditev ni ustrezna.
Kljub vsemu hvala za mnenja. Stran res ni privlačna barva teksta je zanič in tudi font je premajhen. Si kar ne vzamem časa, da bi to uredil.
Lp. Marjan