Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Tiščanje v prsih

Tiščanje v prsih

Spoštovani,
S homeopatskimi zdravili sem se že zdravila za ščitnico (hipertiroza), trenutno je ok. Sledile so težave psihičnega izvora zaradi stresa. Homeopat mi je svetoval pulsatilo (2 tedna 2x dnevno, 4 tedne 1x dnevno) in stanje se je izboljšalo, po dveh mesecih pa znova poslabšalo, zato sem po nasvetu homeopatske farmacevtke znova začela s pulsatilo za krajši čas (3 dni 2x dnevno, 1 teden 1x dnevno in potem 2x tedensko. Trenutno jemljem 2 x tedensko izboljšanja pa še ni oziroma imam občutek, da gre celo navzdol. Naj vztrajam z jemanjem še kak teden po 2x na teden ali mi svetujete drugače?
Čutim pritisk v prsih, v ustih se mi nabira slina, izjemno sem utrujena.

Spoštovani,
najprej takoj nehajte jemati pulsatillo.
Za kompetenten odgovor pa moram vedeti, katere potence zdravila ste jemali, tako da mi prosim dopišite še te informacije.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Hvala za hiter odgovor.
Jemala sem pulsatillo pratensis C12. Omenim naj še, da slabo spim. Sem resda izrazito jutranji tip a kljub temu se mi zdi zbujanje med 4 in 5. zjutraj le prezgodaj.
Dodam naj še to, da z možem načrtujeva družino. Kakšno je vaše mnenje o tem glede na opisane težave?
Hvala in lep pozdrav!

Ves čas isto potenco?

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Da, ves čas isto potenco in sicer po 5 kroglic naenkrat.

LP

V prvem mailu sem s “težavami psihičnega izvora” mislila tiščanje v prsih (to se je pojavljalo že takrat a celo nekoliko manj kot zdaj, zato sem s pulsatilo tudi začela) in razdražljivost, utrujenost. Pogosteje me boli glava.

Pozdravljeni,
Pišete, da ste začeli zdravljenje pri homeopatu. Najboljši nasvet, ki vam ga lahko dam, je, da pojdite spet k njemu in mu opišite vaše stanje. On bo najbolj kompetentno vedel presoditi, ali bo nadaljeval z istim zdravilom in dvignil potenco, ali pa se je simptomatika tako spremenila, da potrebujete novo zdravilo.
Če njemu ne zaupate, poiščite nekoga, ki mu boste zaupali.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close