Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje Tirolog in ostali strokovnjaki

Tirolog in ostali strokovnjaki

Spoštovani,

vidim da ste zelo aktivni in da se je nekaj takega potrebovalo. Naslov foruma je Hormonske motnje, kar pa je zelo širok pojem.

Kako uskladiti medsebojno komunikacijo in poleg še povabiti strokovnjake.

Dobil sem klic, da bodo povabili v sodelovanje Tirologa in nato še preberem, da je pripravljena še ena zdravnica.

Več glav, več ve jaz pravim, zato poiskusimo. Vsak, ki bi rad strokovno prispeval svoje znanje v forum, naj mi napiše mail in se bomo vse dogovorili, drugače pa veste kakšna je moja številka. Vsak se lahko registrira v prijavi in mi nato pošlje username.

Forum naj bi bil odprt, tako za medsebojni pogovor, kakor tudi za strokovni odgovor. Vendar bodo imeli strokovnjaki možnost moderiranja.

V primeru, da bi prišlo do prevelikega razhajanja, pa bomo odprli še poseben forum samo o ščitnici, ki ga bodo vodili strokovnjaki.

vesel sem takega odziva zato se vsem udeleženim že v naprej zahvaljujem.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close