Najdi forum

tipski načrti hiš

zdravo,

Sem v polnem zamahu glede iskanja “pravega” tipskega načrta za hišo.
Res, da sem si pridobila že kar nekaj informacij glede začetka gradnje hiš, vendar me bega to:

– naša občina ima v odloku napisano razmerje za gradnjo hiše v nekem merilu – če se pa odločiš za montažno hišo, pa te mere ne ustrezajo (kar ne), a ni neumno, da si primoran poleg montažne hiše delati nekakšen prizidek ali karkoli, da preideš na pravo mero po tem odloku..?? Kako rešujete to / kje naj iščem rešitev..?

– in pa, mogoče kdo ve, kje bi bili v Ljubljani projektanti s tipskimi projekti hiš, ki bi bile bolj razgibane in ne bi bili načrti pretirano nasoljeni – poleg namišljenih notranjih prostorov bi želela tudi, da me zunanji videz hiše “osrečuje”.

hvala za odgovor, natja

A pri “Tipski projekti Nardin Marija” v Jaršah si že poskusila?

hvala, bom poklicala in se dogovorila.

Piši na mail: [email protected] (Željko)

jaz sem si ogledovala njihove kataloge – fuuuul luštkane hišice.

Nataša

Najbolj profi in homogen kolektiv firma INGRA Stanislav Klemenčič Črešnjevci Gornja Radgona.
Pošjejo katalog: izbereš se zmeniš za pogovor,prideš ob določeni uri k njim te sprejmejo zelo lepo ti svetujejo spremembe naredijo tudi kaj zastonj.Imajo radi da se stvari tudi sami lotite tako kot treba.Njihova hišica že stoji na naši parceli in je vse skupaj crtkano.
Zelo zelo zadovoljni in tudi poslali osebno zahvalo ker so meni in družini izbrali z našo pomočjo hiško naših sanj.
So tudi na netu.

Hvala vsem za informacije

Projektivni biro Nardin sem že obiskala, vendar imajo načrte za takooooo velike hiše oz. gradove… jest pa nimam tolk denarja in si želim majhno, sladko hiško….

Glede Gornje Radgone – ja, sem ga že zasledila na internetu, nisem pa vedla, da katalog tipskih načrtov pošljejo tudi na dom.
Mimogrede damo, kje pa imate to “hiško” – je res hiška ali grad? In, ali bi jo lahko pogledali, če bi nam mere odgovarjale ?

No, zdaj pa hitro k pisanju mailov v GR in Željkotu….

Hvala še enkrat, natja

New Report

Close