Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? tipkanje, oblikovanje, lektoriranje besedil

tipkanje, oblikovanje, lektoriranje besedil

Sem dolgoletna poslovna sekretarka in sprašujem, če mogoče občasno potrebuje kdo osebo za tipkanje besedil. Obvladam namreč hitro tipkanje preko 400 znakov v minuti, tako da lahko tipkam tudi zvočne zapise. Natančno obvladam tudi pravopis in v celoti urejanje besedil v Wordu.

Pozdravljeni,
mene zanima koliko računate tipkanje zvočnih zapisov (bodisi iz mini kasete ali “digitalnega diktafona).
Potreba tedenska – cca 40 različno dolgih zapisov (pol do 3/4 strani).
Torej zanima me cena po vrstici, znaku.
Hvala za odgovor
Cveta

jaz tudi tipkam besedila, rokopise, zvočne zapise,… cena je 2,5 eura na stran. Cveta, tko da bi v tvojem primeru rekla….

stran ima približno 400 – 450 besed, kar je 45 vrstic, seveda to v navadni pisavi Times new roman, velikost 12.

če te zanima mi piši na:

[email protected]

lp

[email protected]

ursa

1,20 EUR

[email protected]

tipkanje in urejanje 1,00 EUR/A4 stran, tel. 041/226-029

Nudim tipkanje besedil po 1 ur / stran. Kontakt: [email protected].

Lp

Nudim tipkanje besedil, prepisovanje besedil in zvočnih zapisov, lekotriranje in oblikovanje seminarskih in diplomskih nalog.

Tipkanje besedil – 1 eur/stran ( 450 besed, brez presledkov in ločil)
prepisovanje besedil – 1,2 eur na stran
prepisovanje zvočnih zapisov – 2 eur/stran
lektoriranje – 1,5 eur/stran
oblikovanje seminarskih nalog – 2,2 eur/stran
oblikovanje diplomskih nalog – 3 eur na stran

[email protected]

* * * * * ********************************************************************************************** Če obravnavaš posameznika takega kakršen je, bo tak ostal. Če ga obravnavaš takega kot bi mogel biti in bi lahko bil, potem bo postal tak. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nekateri ostanejo praznih rok celo, ko se primejo za glavo. *********************************************************************************************

Ponujam transkripte pogovornih intervjujev, zvočnih posnetkov ali rokopisov. Info.: [email protected]

New Report

Close