tip smrči, ko spi
……….pa ni vse roznato v postelji..ane!……..
To je zaznoret!
Vsa zmatran , po lepem dejanju gresta spat, pol pa te iz najlepsega spanca zbudi……..hhhhrrr, hhhr, hhhhrrrrrrrrrrr!
Groza! Sem mu ze rekla, da ko bova mela hiso(nekoc), da bova mela sigurno dve spalnici. Ja pol je pa reku, bom pa kot “cimer” hodu k tebi po sex! Ne me jabat!
Pol pa ne vem a, ga naj zbudim , al, ne, sam zdej se je ze navadu, da ko ga mal porukam, se ze sam obrne ne stran ,ker pol ne smrci!!!
No sej ene punce tud smrcijo, sam ste fanti v vecini!!!
No, a vase tud popizdijo zaradi tega! Tangica
Ti samo zažvižgaj pa bo. Deluje! – preverjeno pred kratkim na morju v kampu. Čeprav, enkrat sem moral kar cele tri minute žvižgat. 🙂
TallOne
Ja, vsaj z mano je podobno. Če smrčim, me malo brcne, pa je ok.
Problem pa je, ko pride tavečji sine, time to time, se “ušunjat” na sredino, pa smči kot star stric, to ne moreš verjet. Pa še postrani se obrne, enemu zarine glavo v nos, drugemu noge čez vrat, pa jeb’te se stari.
Kraljevski spanec pa je, ko zbudi “tamičkenga” v posteljici, pa je treba še onega miriti ali rokico, ali pesmico, ipd….
Torej, draga moja tangica, naužij se “samo” smrčanja, preden bosta pridelala četico malih tangičkov.
P.S.
Kot izgleda, sva ena redkih mučenikov, sedaj v službi. A jaz sem ob 20,00 free.
moj že dolno ne,tudi on je smrčal da ga je cel blok slišal
nasvet….
Na nočni omarici imam vrč vode, parkrat sem ga zalila tako da se je lepo odvadil
Hehehehe – jest smrčim, ne, žagam ko strela. Ampak moja ljuba ni bistveno boljša. Je pa tišja, veliko tišja. Ja, jo pa užgeva u duetu, sinhronizirano, pa je.
nevem no,mene to niti tolk ne moti,se pa strinjam s tem da smrci vec fantov kot punc! sploh pa, ne smes smrcanja nekomu zamerit,ker to tipcek dela nezavedno in v budnm stanju sigurn nebi hotu tega pred tabo delat.Ja…eni se delajo ful fine pa govorijo da ne smrcijo,pol pa prides u isto sobo z njimi (ksna ekskurzija al pa kej) je pa ziva norisnca tm notr.Tko da…ce mas tipcka rada,te nau motil,ce mal posmrcka tm zravn:)) Sweet dreams
Moj včasih smrči, pol ga pa mal ruknem, pa neha smrčat. Ma ni tolk hudo, da bi bogla zarad tega spta vsak v svoji sobi 🙂 . Jaz pa smrčim samo, če sem prehlajena, pa mam takrat nos zamašen. Drugače pa mislim, da ne. Vsaj reku mi ni še nikoli. Takrat, ko sem pa smrčala, mi je pa povedal. 🙂
Jaz nikoli na smrčim, bi me pa hudo motilo če bi punca.
Sam ne vem, ampak baje je zraven mene spat kot pod papeško zastavo. Razen 1x v življenju, ko sem prišel ves zlaman iz tedenske straže v vojski, je bivša rekla, da sem kr neki govoril o nekem zajtrku, minometih in zraven žagal ko 100 mater!! :))))))
Moj lubek tud vleče, sicer ne vedno ampak občasno. Pa si glih ne belim glave s tem, če ga slišim ga malo porukam, pa pančkamo naprej. Dve spalnici zaradi tega? Ni šans! Baje sem pa tudi jaz enkrat neki zabrundala. Možno.
Forum je zaprt za komentiranje.