Najdi forum

Lp.

Jaz imam probleme z ledveno hrbtenico l5d1 lumbagoshalgija sedaj tudi bolecine v vratni hrtbenici vratu v glavo dol v lopatice in delno v levo stran prsnega kosa + tinitus.

Bil sem na orl kje ni izgube sluha ct glave je pokazal da ni tumurja jutri grem v mb na emg in na ptuj se na mri vratne hrtbenice.

Na orl je rekla da najvrjetneje je tinitus povezan z hrbtenico. Zvok po vecini je brencanje kot da bi slisal zivcevje se pravi neke vrste staticno brencanje sumenje je podobno kot bi mi pihal iz usesa zrave  pa se ukluci se zvonenje ali piskanje v enem ali drugem useso.Imam tudi obcutek da mam problem z prekrvavitvijo iz vratu v glavo.Se da kaj narediti? Star sem 28 let poleg bolecin v ledvenem delo sedaj se vratnem + tinitus mi pobirajo uso energijo.

Spoštovani,

najprej opravičilo za pozen odgovor zaradi odsotnosti. Medtem ste verjetno že pridobili slike MR vratnega dela hrbtenice, ki bodo po vsej verjetnost razjasnile vzroke za težave v vratnem delu in s tem povezane simptome, med drugim tudi tinitus.

V kolikor vzroki za vaše težave izvirajo iz hrbtenice, so tehnike manualne medicine ena najbolj učinkovitih oblik zdravljenja.

Priporočam, da nam izvide v pregled pošljete preko e-pošte [email protected].

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***
Objava čaka odobritev

New Report

Close