Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost tifol

tifol

Živjo punce!

Vem, da ste že veliko pisale o Tifolu. Zanima me ali je katera imela kakšne stranske učinke, ko ste začele z njm. Jaz sem začela s Tifolom pred enim mesecom in se mi zdi, da sem prvič čutila ovulacijo tako močno, kar nekaj me je špikalo v jajčnikih, M naj bi prišla (močno upam, da je ne bo) 28.06., pa sem imela 21.6. nekaj kapljic krvi potem pa nič več. To se mi še ni nikoli zgodilo, menstruacije imam redne. Malo me skrbi, ker čakam september in ponovni postopek Ivf.

Čau
Dana

Halo!

Jaz sem jedla Tifol eno leto, pa nisem imela nič stranskih učinkov. Menda, da se vsa odvečna količina folne kisline v telesu izloči z urinom. Za stranske učinke pa ne vem.
Držim pesti, da ne bo menstruacije!!!
LP Nadja

Hvala Nadja!

Hoj, Dana! Tifol NE vpliva na ovulacijo in zanositev. Pomaga edino zarodku! Nima veze niti vpliva na nosečnost!
Jaz ga jem in nimam nobenih stranskih učinkov. Forumovka (ne vem, katera točno že!) se je pohvalila, da ima lepše lase in nohte. Tudi jaz mislim, da zadeva nikakor ne škodi, lahko ima edino pozitivne str. učinke.

Nič naj te ne skrbi, mogoče si pa noseča kar tako, brez IVF-ja! Pa vsaka mini krvavitev tudi ni alarmantna. Me se preveč ubadamo z opazovanjem lastnega telesa in tako iz muhe včasih naredimo slona. Tudi meni se to dogaja. Čutim že vse živo…, kar včasih sploh nisem. Verjetno se veliko dogaja tudi v naših glavah in posredno vplivamo same na vse te “drugačne” dogodke v telesu.

Poskušaj se sprostiti. Jaz v zadnjem času veliko delam na temu in sem kar malo nakulirana. Res pa je, da sva imela ta mesec pavzo in točno vem, da M bo (no, jo ravnikar imam), zato sem kar sproščena. Bomo pa videli, kako bo proti koncu novega ciklusa!

PIP, Taja

Ja Taja, se kar strinjam s tabo. Po mojem je kar res, da je vse skupaj samo v naših glavah, ker non stop sam o tem študiramo.
Delam na temu, da bom bolj skulirana.

pa pa
Dana

Taja! Jaz sem tista, ki se je pohvalila z lepšimi lasmi in nohti.

Drugače pa: Tifol oz. folna kislina nič ne vpliva na ovulacijo in ostale stvari. Edino pri zarodku.

Sorči, Miranda, a ti si tista lepotička, al kaj? Te bomo kar Tiffy klicale!

Sicer se pa spet malo spravi na mejl, ker sem ti spet en veeeeeelik špeh zavalila po žicah! Boš bralaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Saj veš, ne ljubi se mi učit in iščem luknje….

Kiss!

Ti se samo kuliraj! Tudi sladoled nuca, veš! Vsaj meni! Ali pa kakšna tortica….

Joj, se vidi, da sem na lažji dieti. Že sanjam o torticah…….. smetanovih…. sadnih….. mljask………….

pozdravljene, rada bi vas prosila, za važno informacijo. S fantom si želiva otroka, in ko mi je prijateljica svetovala naj pričnem z jemanjem tablet tifol. 5.januarja sem imela zadnji dan konec menstruacije, ko sem 9.ga začela z jemanjem teh tablet, pa sem ponovno začela krvaveti. potem ko sem vse pojedla, sem imela še 2 dni krvavenje. tri dni nazaj, pa sem jih ponovno kupila in jih spet začela jemati isti dan, pa se mi je krvavenje ponovilo. je s tem kaj narobe? bi jih morala nehati jemati, ker mi mogoče telo ne sprejme teh tablet?

hvala za odgovor.

Vprašaj Pušenjaka pri sosedih, drugače pa lahko poskusiš tudi z Elevitom ali kakimi drugimi, v Lekarni Ljubljana vem, da imajo eno generično zadevo, ki je tudi precej cenejša od npr. Elevita.

New Report

Close