Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija Tibetanske vaje pomlajevanja

Tibetanske vaje pomlajevanja

Vaje tudi uravnavajo delovanje žlez. Kar je za nas izrednega pomena saj so meni z obsevanjem kurili ali pa ja ne, skurili scitnico in srčno čakro. Na pozitivkah net sem prebral:
Položaji oziroma vaje pomlajevanja so danes med ljudmi že dobro poznani. Lahko jih najdemo v knjigah, na tečajih, internetu in še kje. Vendar je človek, ki je prvi prinesel vaje v Evropo, izpustil najpomembnejši del obreda, tisti del, ki vaje dejansko naredi učinkovite. Manjka jim t.i. koda pomlajevanja. Zato vas ponovno vabimo, da se udeležite tečaja kjer vas bomo natančno seznanili s celotnim postopkom, pravilnim dihanjem med vajami, stiskanjem mišic medeničnega dna, učinkovitim razporejanjem aktivirane energije po telesu. To je učinkovit sistem, ki zagotovo vzpodbuja samozdravilne in pomlajevalne sposobnosti našega organizma.

Jaz pa mislim da je to le šesta vaja iz tega sklopa, ki je lepo opisana v knjigah o vrelcu mladosti. Ali se morda motim.

Tibetanskih vaj je le 5.

Šesta vaja je:
.
.
.
.
.
.
.
.
.

nič seksa:)

Tanja

:))

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

Ja mogočekot 6. obred (ali kot pravi Tanja – nič seksa), saj piše:”6 obred je najbolj preprosta star na svetu. Izvajamo ga le takrat, kadar čutimo v sebi višek spolne moči, marava pa nam veleva, naj jo sprostimo.” in potem je opisana vaja.
Lp, petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Sej nisem mislila kot štos. Res je to napisano v drugi knjigi Vrelec mladosti. Da pač ne seksaš. In če prvih pet ne deluje, je to zato ker šestega ne delamo:)))) ahaha.
To pa je mal heca. No, počutje je res lahko boljše. Samo jaz ne najdem časa…
Tud pozdrav soncu je OK.

T

Tanja, saj je mišljeno kot štos, samo v knjigi je tako lepo napisano in zavito v celofan.
lp, petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Pozdravljeni !

Moj mož dela vaje dva meseca, in ne boste verjeli, da fuuuuul pomagajo.
(čeprav 6. vajo včasih izpusti…ha ha)
Do sedaj je imel 2 kemoterapiji (od 8). Za te vaje mu je povedal gospod, ki je dopolnil 50 let, pa je gibčen in mladosten kot kakšen 30-letnik.
Lahko pa si seveda preberete v knjigi Vrelec mladosti 1 in 2.

Samo čas si je treba vzeti, kar pa meni še ni uspelo!!
Na mojemu dragemu vidim, da se res izplača!!

Helena

New Report

Close