ti moški!
Pozdrav vsem!
Lepo, da je oživel tudi ta forum in takoj bi rabila nasvet. S partnerjem živiva skupaj že leto ter še malo, a v tem času je najina zveza nekako postala rutina. Nič več se mu ne da stiskati (je prevroče, gledam ravno zanimiv film, sem preutrujen,…), ni mu več pomembno, da stvari počneva skupaj, dovolj mu je da sva v enem prostoru,pa čeprav ne govoriva nič, ter sva vsak v svojem svetu (le da sva si na dosegu oči, več ne rabi). Včasih sva cel dan doma, a skupaj skupaj sva le urico pred spanjem. Jaz bi rabila več topline, več objemov,… in zato ne razumem zakaj je brez tega njemu čist v redu?! Naj povem še, da sem se jaz preselila v hišo kjer bivajo tudi njegovi starši, v njegov roj. kraj, a družbe jaz tam nimam, saj ni veliko vrstnikov mojih let, zato se mi zdi da imam na svetu samo njega (moj roj, kraj je zelooo daleč in sorodnikov ter prijateljev tu nimam). Počutim se osamljeno in samo, dolgčas mi je… Mogoče vidim sliko preveč iz mojega zornega kota, vendar se mi zdi, da si on misli, da je domov pripeljal bodočo ženo in je za vse sedaj preskrbljen in živi življenje kot ga je brez mene-in tu ne vem, kako naj se vključim v njegovo življenje, kako naj mu pokažem, da sedaj ni več tako kot v samskih letih….
Prosim za kakšno pametno besedo!
Zaljubljenost, ki temelji na spolni privlačnosti, je vašega fanta precej hitro minila. Zanj ste bili zanimivi le kot spolni objekt in spolno se vas je že naveličal. Osebnostno in čustveno ga ne privlačite, zato sedaj ne ve, kaj bi z vami počel. Ker do vas ne čuti ničesar mu tudi ni do nežnosti in ljubkovanja, z vami se dolgočasi in čas raje preživlja s svojo klapo. Posebno mladi pari spolno privlačnost pogosto zamenjajo za ljubezenska čustva. Ta pa se kažejo med partnerjema na vsakem koraku in vsak dan, ne le med spolnim odnosom.
Alenka B