Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? ti ljubi zdravniki

ti ljubi zdravniki

Torej zadeva je takšna. Pred pol leta poškodba, obisk urgence. Zdravnik ugotoivi, da ni nič resnega, me odpusti domov. Po treh mesecih bolečin grem nazaj – ponovno pregledajo. Nič ne najdejo oz. slike ne pokažejo nič. Naj se pazim, mirujem in bo bolje. Zdaj me vsaj naroči na kontrolo. Na kontroli se odloči, da me pošlje na fizioterapijo, po terapijah nazaj. Ker tudi po terapijah povem na kontroli da me noga boli, da ne morem hoditi kaj šele teči, mi zdravnik reče, da z njihove strani ni nič narobe ter naj grem k osebnemu da me da na dodatne preglede za revmo. (ja, nisem najstnik, pa vendar vseskozi zdrav človek, brez težav!) Ko prosim, če me lahko dajo na UZ ali MR, ker me noga resnično boli, se mi smeji zdravnik, da na osnovi česa pa? Majhna oteklina še ni opravičilo, za tako drag pregled.
Ampak, ker mi bolečina ne dopušča normalnega gibanja in življenja se naročim pri ortopedu. Pred tednom dni opravim pregled pri njem, opravi tudi UZ in kaj ugotovi?? Potrgane vezi, ogromen edem med vezmi,… ampak ne more trenutno ničesar, kajti preveč je zamujenega. Počakati, da se zaraste do konca, mogoče edem izgine sam od sebe. Če pa se vse to ne uredi, pa lahko pričakujem velike neprijetnosti, operacija ni izključena, koliko pa bo uspešna, pa se lahko potem vidi samo po MR, ki mi jo naredijo, če se težave ne umirijo.
Kaj pa naj sedaj? Koga zagrabiti, kajti če se sedaj v pol leta ni uredilo – a se bo res sedaj pa v tem času rešilo super? Iz aktivnega športnika sem sedaj zapečkarski tip, ki se ob vsakem majnem sprehodu fila z tabletkami, ker so bolečine takšne, kot bi tekel na Triglav in nazaj. So res zdravniki takšni bogovi, ki zajebejo človeka, ga naredijo invalida, potem pa jim zaupaj še naprej? Popolno razočaranje nad travmo in razmišljam o odvetniku. Je imel kdo tak ali podoben primer?

pri meni je podobno. ne bom zdaj razpredala kaj in zakaj. ampak je takole, imela operacijo, dvakrat kontrole, na zadnji kontroli reče kar zdravila še naprej jemat 2 tedna in mi da kontrolo čez pol leta. jaz imam pa še vedno probleme. a ni tako, da če zdravila še jemlješ moraš bit sproti spremljan iz strani zdravnika? ko končaš z zdravili pa je lahko kontrola čez pol leta. meni se zdi pol leta dolgo glede na to, da stvar ni bila vredu niti na zadnji kontroli. glede na to kaj vse se piše in govori – kaj vse v zdravstvu škripa… kaj šele bo, če te že zdaj odpikajo še predno se dobro pozdraviš.

New Report

Close