Najdi forum

Pozdravljeni, dobila sem vest o organizaciji thetahealinga, ki ga vodi Taja Alboleba Lila. Zanimivo je predstavljena zadeva, vendar imam malo pomislekov, saj je cena za moje razmere kar visoka. Ali ima morda kdo kakšno izkušnjo s tem?
Prosim za odgovor in lep pozdrav. Hvala vnaprej!
Eva

Jaz sem se theta-healing učila pri Stormie Lewis, tako da tečaja od Taje osebno ne poznam. Če želiš delat na sebi, ozaveščat svoje vzorce, ki te ovirajo in jih razrešit, spremenit prepričanja, potem je ta metoda priporočljiva.
Pred leti sem se pri Naomi tudi sama učila Hatmare-Merkave, pa mi je ta metoda (theta healing)bolj blizu, ker grem tu lahko bolj v svojo globino in lahko sama zavestno vplivam na to, da bom nekaj spremenila na sebi.
Cene teceja pri Stormie se ne spomnim več, ni bila pa zelo visoka. Ampak ženska res da vse od sebe, ko uči druge in ne pogojuje tvojega nadaljnega dela z kakrsno koli “odvisnostjo” od učitelja -kar je meni zelo pomembno.
LP Maya

Pozdravljena –

o theta healingu sem veliko prebrala, nisem pa ga še “okusila” na svoji koži.
Je pa metoda celičnega zdravljenja na čustveni ravni, ki jo je razvila Brandon Bays in po kateri sem pomagala nekaj svojim prijateljem, zelo podobna. Sicer sem mojster neuro-lingvističnega programiranja in če te zanima “zdravljenje” oziroma pomoč v tej smeri, mi piši na XXXXXXXXXXXXX, da se dogovoriva. Zaenkrat delam brezplačno ali na bazi prostovoljnih prispevkov.

Veliko sonca na poti, Lidija

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close