Najdi forum

Ojla, slišala sem za čistila Thedra pa me zanima če kdo to pozna in kje se da to kupiti.

Pozdravček!!!

drugič malo bolje poslušaj 🙂
ne poznam teh čistil, sploh ne poznam nobenih čistil po nazivih, pri nas jim rečemo “dj kupi tisto za okna” “dj kupi uno za tla pucat” “dj kupi une tabletke za pomivalca”…

Pa prav mene si našel za sproščanje odvečne energije.

Da se bom – pa tebe tudi – potolažila, sem šla prebrat na steklenico in piše THEDRA tako kot npr. na tistih Amway, toda naša čistilka ne ve kje so to kupili, na embalaži je proizvajalec Nemčija, uvoznika pa ni.

Pa še tole, niso to une za to ali za ono, ampak za vse – cela kolekcija čistil za dom.

Dragi Edsel lepši dan, pa povej nam kaj o tistem kar poznaš.
Čao, čao!

auč sam sem si kriv, kaj se pa oglašam čisto brezveze…
naprimer tako kot sedaj 🙂
sori ker sem te stal en klik in 30 sekund branja, verjetno si se nadejala kake koristne informacije.

Ni tako hudo, ne se sekirat.
se mi je kar zdelo, da kakšnih koristnih informacij ne bo, ker tudi jaz prej še nisem slišala in nikjer na spletu ni informacij.

Reciva, da sva poklepetala, to je pa tako ali tako vedno prijetno.

Lep vikend ti želim!
Čao!

ok… no potem pa, do naslednjič, ko ti stopim na prste z kakšno neumestno izjavo 🙂 se prav lepo imej, pa ne preveč pucat 🙂

Natasa!

Ce uporabljas internet brskalnike, ali pa v naslovno vrstico odtipkas preprosto http://www.thedra.de (ker je drzava pac Nemcija), ti kmalu izpljune eno nedodelano stran z naslednjimi informacijami:

HappySheep Productions
Dirk Weber
mailto:[email protected]

pa nic zato. Kot vidis, imas email naslov, kjer lahko povprasas vse, kar te zanima. Sama veckrat opazim kaksen izdelek in ko ne vem, kje ga prodajajo, posljem mejl podjetju. (Obicajno v anglescini.) Tako mi je odgovorilo tudi nemsko podjetje STOHA, kje prodaja svoje izdelke meni najblizje – v Ljubljani! Zato povej, da si iz Ljubljane, Slovenije in da te zanima, kje lahko njihove izdelke dobis. Pa ti bodo posredovali bodisi uvoznika ali kar naslov trgovine. Ce ne tu, pa v Nemciji, Avstriji, Italiji…

Aha, se silovitejsi vonj po cistilih pa oddaja stran:

http://www.thedra-ag.ch/

o ja seveda…

New Report

Close