Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza the WAHLS PROTOKOL za AVTOIMINE BOLEZNI

the WAHLS PROTOKOL za AVTOIMINE BOLEZNI

Dr, Terry Wahls je zbolela za MS cca lea 2006?. Bila je na vozičku. Potem je raziskovala, poskušala in ji je uspelo. Ravno sem poslušala njen dolg iterviu. Napisala je tudi knjigo. The Wahls protokol. Na Bookdepository stane cca 22 eur in 14,64 eur na Kindlu. Knjiga je primerna za vse autoimune bolezni, tudi za fibromialgijo,…

Takole je prevedel Google opis na Bookdepository:

Wahlov protokol je postal senzacija, ki spreminja življenje ljudi z avtoimunskimi boleznimi. Zdaj v tej popolnoma revidirani izdaji dr. Terry Wahls opisuje najnovejše raziskave, ki potrjujejo program in ponuja nova močna orodja za oborožitev bralcev in njihovo lažje doseganje celotnega zdravja. Wahlsov protokol izhaja iz lastnega prizadevanja dr. Wahlsa za zdravljenje izčrpavajočih simptomov, ki jih doživlja kot obolele za progresivno MS. Znanost je začela uporabljati Paleo principe kot smernice za svoj edinstven, s hranili bogat načrt. Ta knjiga deli osupljivo osebno zgodbo dr. Wahlsa o okrevanju in podrobno opisuje program z najnovejšimi raziskavami, ki jih zdaj izvaja na Univerzi v Iowi. Razdeljena na tri različne ravni, ta posodobljena izdaja poslušalcem omogoča, da izberejo spremenjeno Wahls Diet, če so novi v režimu, Wahls Paleo Diet, če so pripravljeni okrepiti svoje zdravje, ali naprednejšo Wahls Paleo Plus Diet, če potrebujejo bolj agresivno zdravljenje. Prav tako lahko v svoj načrt vključijo pravkar dodano prehrano za izločanje Wahlsa, da določijo občutljivost posamezne hrane, zato je njihova prehrana tako osebna kot kdaj koli prej. Wahlov protokol je ključni dodatek celotni prehranski revoluciji in globoko ganljivo, na rezultate usmerjeno pričevanje o zdravilni moči hrane.

Sama sem začela brati angleške knjige tako, da sem si sproti prevajala v zvezek. Seveda s pomočjo Googlovega slovarja. Če ste se v osnovni in srednji šoli učili angleško, kar gre. Treba se je samo odločiti, ali si to želite, ali ne. Biti zdravi, mislim. Vsak dan malo, pa se sčasoma kar pozna. Lahko začneš iz nič in ker se počasi daleč pride, boste gotovo napredovali.
https://www.bookdepository.com/author/Terry-Wahls

Breda

New Report

Close