Najdi forum

The Secret-skrivnost

Hojla,

Ali si je morda kdo ogledal film The Secret in je zacel delati tako kot je v filmu predstavljeno in se mu je zivljenje popolnoma spremenilo na bolje,

Name je film naredil velik vtis in sedaj si bom izdelala plakat za vse stvari oz dogodke, ki bi rada da se mi uresnicijo. To bom vizualizirala in s tem bom aktivirala pozitivno energijo da se mi vse to res zacne dogajati.

Ne pricakuj cudeza cez noc…

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Jaz sem si ga ogledala, narejen pa je po principu knjig ki sem jih v parih letih prebrala. Nič novega 🙂

To so starodavne skrivnosti, tako ali drugače so bile že marsikje napisane (s tem ne podcenjujem Skrivnosti, samo pravim, da to ni nekaj novega, ampak so stare zadeve) in temeljijo na principu privlačevanja podobnega – da pritegneš tisto, kar imaš (neprestano) v mislih. Če si negativist, pesimist, se ne more zgoditi nič dobrega, ker si odprt za slabo, in obratno, optimisti privlačijo pozitivno. Nisem sicer še brala knjige ali gledala filma, a sem gledala več oddaj o tem in je po mojem nekako to poanta. Če še kdo doda kaj svojega, pa dobrodošlo! 🙂 Nameravam pa jo tudi jaz prebrat/pogledat ob priliki.
Mimogrede, kje se pa dobi film?

http://www.thesecret.tv/

Se vedno je bilo tako da kar sem si zares zelela, sem tudi dobila.Imela pa sem tudi krizo in bila v depresiji. Nocem nekaj na hitro, ampak nekaj kot popotnico za vse zivljenje, saj sem prepricana, da se s problemi oz. IZZiIVI lazje spopadas, ce gledas s pozitivne strani.
Prav tako si bom pomagala z napotki iz filma, ker verjamem da z mislimi v glavi krojimo svoje zivljenje.

New Report

Close