Najdi forum

The secret – je komu uspelo?

90% tukaj napisanega je zgolj bedno reklamiranje zadeve. Jim mora že iti slabo, če se poslužujejo takšnih potegavščin.

Logiko “vse, kar se zgodi, je za nekaj dobro” je zmeraj ponavljala moja teta, ki je zdaj že ene 15 let pokojna – preverjeno ni brala tega The secret (sem najprej napisala malo bolj fonetično, pa pobrisala – tveganje, da koga od ljubiteljev tovrstne literature prizadene, je bilo preveliko).

Nič novega torej. Samo moja teta je bila kmetica in se ni spoznala na reklamo. Če bi se, bi lahko modrost svojega življenja objavila v knjigi in ji ne bi bilo treba vse življenje trdo garati. Tudi sicer ji v življenju ni bilo z rožicami postlano, čeprav je bila zelo pozitiven človek, topla in pozorna sogovornica.

Problem je v tem, da bi današnja generacija najraje živela brez problemov, v nekem namišljenem srečnem svetu. Zaradi njihovih nerealnih želja eni dobro služijo. Čeprav samo prodajajo tisočletja stare modrosti, začinjene s sodobnim populizmom in pretiravanjem.

Logično, če se obremenjujete z vsem mogočim za naprej in za nazaj in ne znate sprejeti SVOJEGA življenja, potem vam je taka literatura dobrodošla.

hoj ,
vse je odvisno od tega kaj je v naši glavi. Sami si naredimo take in drugačne predstave o življenju in si delamo iluzije. Vse ste že tako samipovedali, da je potrebno biti pozitiven, drugega nam itak ne preostane….a ne? Zakaj bi se obremenjevali z posameznimi in tudi svetovnimi problemi drugih ljudi, ko pa je potrebno najti mir v samem sebi. Torej the secret je zakon. In ni potrebno, da prebiratine vem koliko literature, samo pravo je treba. Kot iskalci vsega dobrega pa je treba tud kaj najti ne ostati celo življenje nezadovoljen s samim sabo. Meni je bilo najbolje, ko je pisalo (in na cd je tud rekel) hvaležni bodite v življenju za vse stvari, ki jih imate, pa čeprav so to oči, ki to glegajo. Ne pa misliti na to kar imajo drugi in kaj mi nimamo…

lepo se mejte

KAJ JE TO SPLOH…KONKRETNO PROSIM!

PO MOJE JE NATEGAVŠČINA IN DELUJE LE KOLIKOR VERJAMEŠ V TO…PSIHIČNA NAIVNOST

lp

New Report

Close