Najdi forum

Pozdravljeni !

Zanima me v kolikem času izgine THC iz krvi in urina, glede na vse možne metode dokazovanja, prosila Vas bi,če bi mi lahko razložili kaj o teh pregledih. Do nedavnega sem daljše obdobje pokadila povprečno pet jointov na dan, sedaj sem nehala. Torej, zanima me kako dolgo se bo nahajal THC v mojem telesu?
Prosila Vas bi za odgovor, hkrati pa bi se Vam že v naprej zahvalila za Vašo pozornost!

Adijo

Zdravo…V krvi ti ostane 1-2 dni, v urinu pa 8-9 dni odvisno kaj jes…pocnes… (-Policijsko preverjanje) oz pregled

Glede na natančnost preiskave in glede na metodo preiskave bi ti lahko rekel, da se da še po dveh mesecih ugotoviti ali je nekdo užival THC. Seveda je ta preiskava draga a jo nekateri tudi zahtevajo. Razlog za to pa je v topnosti THC ja v maščobi. Ljudje v roku 2 mesecev obnovimo vse maščevje, in seveda, dokler se vsega maščevja v katerem je raztopljen THC e porabi je THC še vedno prisoten v Urinu in v krvi.

Ljudje v roku 2 mesecev obnovimo vse maščevje…

To pa je odvisno tudi od presnove, teže, aktivnosti…tko da lahko moćno varira.

zivjo….zanima me npr. če danes kadis en joint ali bo thc prisoten v krvi po enem tednu?

New Report

Close