Najdi forum

Težko pridobivam na teži

Torej,sej 15let stara punca,175cm velika z 50kg.Kar se zavedam da je čisto premalo kar me zelo moti.Zelo se počutim neudobno v svoji koži in bi nardila res vse da bi lahk pridobila vsaj 5-10kg.Sicer pa sem zdrava in živahna in prenesem veliko fizičnega napora imam pa tudi redne menstruacije.Jem tudi zelo veliko,med sovrstniki sem prav prepoznavna po tem da imam zmraj nekaj med zobmi in hočem na vsak način priti do veliko hrane.Čez vikende jem večinoma ”junk food” med tednom pa jem šolsko malico,grem v mcdonalds,doma imam kosilo vmes pa še ogromno prigrizkov.Moja hrana je tudi sicer raznolika,uživam tudi veliko zelenjave ter sadja.Glede pjače pa ponovnoma pijem vse kar mi pride pod roke,od sladkih sokov do vode in mleka.Torej v prehrani ne vidim problema.Potem sem razmišljala da bi se začela ukvrajati s športom in pridobila na mišični masi vendar ponovno je tu problem ker se mi nič nepozna,sem hodila teči in delala počepe tudi da bi si učvrstila zadnjico vendar NIČ,sploh nevem kam gre vse to,potem sem razmišljala če bi obenem jemala še proteine,to so še moje zadnje upanje vendar vem da ni ravno dobro za moje zdravje tak da prosim če bi mi še ker podal mnenje o teh proteinih ker jaz se nespoznam ravno na to.Sicer pa sem bila že nekaj pri zdravnici (šolski ne osebni) in je omenjala neke dodatke ki se jih da kupiti v lekarni in bi tudi prosila če mi nekdo obrazloži kaj točno je to in po koliko so in če dejansko delujejo.In dobrodošli bi bili tudi še kakršni koli drugi nasveti:D
Hvala že vnaprej

Živjo!
Morda bi bilo dobro, če sem napišeš svoj nekajdnevni jedilnik, kjer je navedena tudi približna količina hrane. Tako se lažje oceni koliko dejansko poješ in kje bi lahko še kaj izboljšala.
Lp

New Report

Close