teženje s seksom
Tukaj se pa strinjam z gospo Ikso. Takšni moški dajo mir le ko so pod rušo in nič prej. Takšni blebetavci, ki podpirajo nenehna tiha posilstva, pa naj se rajš vržejo čez balkon za drugo pa tako ali tako niso. Življenje je tudi vse drugo in ne samo praznjenje moških ja… Pametnjakoviči, ki svetujejo vse povprek, pusti ga, potrudi se no mal, …ne vedo kakšen občutek ima ženska, ko ji moški nenehno teži. V tem ni užitka prej gnus. Tudi je res, da tihi posiljevalci, kadar jim partnerka zagrozi, da se bo izselila, ” nehajo ” izsiljevat in se kao potuhnejo, vsak dan sproti pa jo spomnijo, na nek način,da ima še polna jajca za spraznit. Ogabno in nagnusno za vse drugo pa je škoda besed. Ni vedno lahko samo odidet iz takšne veze včasih ženska, žrtev rabi pomoč. Tisti pametnjakovič, ki sprašuje , kakšen odnos je oseba imela z očetom , mamo,…ta res ni najbolj pametan. Kakšne veze imata oče , mati, otroštvo,…če si se kot ženska navolila posiljevalca. Vem, vem, naj bi to od tam izviralo ampak, NE pomeni NE !!! Tudi na sodišču, med partnerjema pa bi moglo bit to spontano. Nič ne pomaga če samo eden hoče ,ko pa drugi ima mogoče druge potrebe, ki pa so blizu , niso pa na način, ki ga drugi predlaga. Razumevanje, spontanost, spoštovanje, ljubezen, in še marsikaj potem šele seks vsaj po 20, 30 letih skupnega življenja ostalo je vse posilstvo in izsiljevanje, nemoralnost, ogabnost in še bi se lahko kaj pripisalo. Draga ” naveličana ” vidim, da ste nehali, na tem forumu, pa včasih ženska doživi hladen tuš, namesto razumevanja, nasveta, pomoči,… Vso srečo !
Nikoli ni prav,bi prvo pomislil normalen človek.
Eni kot pravite 3x ali 6x na dan,drugi komaj še kdaj.Še nekaj let fali do 50 pri meni,on jih je dobro prestopil in na mesec od (nič) do največ 2x.Povprečje je 1x na mesec vsaj zadnjih 5 ali 6 let.Včasih ni bilo tako poredko,skoz pa tudi ni visel na meni.1x do 3x na teden,zdaj pa skoraj nič!
Kdo je krivec?Ne vem odgovora.Ni mi do tega,da nekaj tečnarim,silim v njega,ga spovedujem,ga opominjam,saj ničesar do sedaj ni zaleglo.Hormonslo neravnovesje,se me je naveličal,vedi če lahko.
Sem se umaknila in konec.
Nisem srečna ,ker zraven umre še veliko drugih drobnih stvari.Spolnost pa je sigurno rdeča nit nekega odnosa in partnerstva.Ne predstavljam pa si,da si nekomu spolna sužnja vsak hip in zdaj.
Menim,da obstaja za vse nas (tiste ki nič ali premalo in tiste,ki preveč) posteljno telovadijo rešitev,samo oba moreta k problemu pristopiti.Ponavadi pa samo eden vidi problem ,drugi pa ne. Ta ki ne vidi,noče videt,drugi pa samo zraven trpi!
Nimam pametnega odgovora,zato pa se ne čudim,da je toliko ločitev in razhodov po mnogih letih,ki jih dva skupaj preživita.Preveč neskladij,ki pa v začetku jih ni opazit,z leti pa se veliko stvari prikrade v odnos.
Naredi tako,kot sama pri sebi čutiš,da bo tebi prav.Zmotilo me je tisto o grožnjah s samomorom,izsiljevanje,ki pa te še bolj oddaljuje in odbije.
LP!
Naveličana, pozdravljeni,
minilo je že par let, odkar ste napisali svoj problem.
Upam, da ste v vmesnem času uspeli rešiti situacijo, da vam je lažje.
Očitno je, da ima vaš mož problem. To, da vam grozi, da bo ubil sebe oz. celo vas, presega vse meje zdravega razuma. Mislim, da pri vama seks sploh ni največji problem. Celotna osnova zveze je trhla, saj si vas dejansko lasti (če ne boste njegova, ne boste več obstajala, vas bo izbrisal). Možno je sicer, da je te besede izrekel v afektu, zgolj zaradi tega, da vas prizadane oz. ustrahuje, torej, da ni mislil zares, vendar pa – kdo, ki ljubi in spoštuje nekoga, tudi njegovo svobodo, bi izrekel kaj takega.
Kaj bi bilo za vas dobro? Odgovor je v vas samih, sami najbolj veste zanj.
Jaz sem npr. ‘sprogramirana’ tako, da če mi nekaj ni, mi ni in konec. Lahko se nekaj časa pretvarjam, tolažim samo sebe, si dopovedujem, se prepričujem, da bi radikalna sprememba preveč prizadela tudi vse okoli mene… Na koncu pa sem morala potegniti črto in se odločiti, ali bom krenila naprej ali nazaj (moja izkušnja je sicer drugačna). Telo ti pove, da je čas, da ne smeš več ‘biksat’ z lastnim zdravjem. Če ne gre, ne gre. Zakaj bi vztrajala v nečem, če se mi telo in duša temu upirata (na takšen ali drugačen način)? Zato, da ne bodo drugi rekli, da sem ….., ker sem odšla? Ja, vežde.
Vi boste sama izbrala vaš naprej ali nazaj. Vmes vam očitno ne odgovarja in to ni to. Lahko se pogovarjate z vsemi mogočimi ljudmi, psihologi, duhovniki, psihiatri, lahko berete duhovne knjige itd. itd. To je dobro pomagalo, da boste (če že niste) dali iz sebe vso kramo, ki jo v sebi nosite. Tako boste čez čas bolj jasno videli zadevo in naredili ustrezen korak.
Vso srečo vam želim!
Gaja
zdravo vsem ie Francije
Probleme ki jih zrele zenske opisujejo so pa tudi normalni ker nimamo vsi in vseskozi isto potrebo
pa tudi po casu se odnosi malo ohladijo in tudi hormoni gonijo manj zenske ki so ze opravile njihovo
dolznost z naravo in z otroki .Lonec se je ohladil in ogenj se je tudi pogasil …Vse zavisi kak je bil vas
cement ali je to samo slavf -cev ki je to vse zmeraj zalivala da se dnevno potrdi ker je blo doziranje
bolj sibko z veliko peska in nic cementa -zeleza in sodra notri ..hocem z tem rect da je vasa veza bla
bolj sibka podobna zmocenem pesku po katerem pes zmeraj nogo dviga da ne razpade ..Kadar je
to boljse kvalitete ni vazno gdaj in kako ne racunamo niti dneve niti mesece temvec skupno
razpolago ali voljo da obadva zeliva se v to spustiti .Posebno da je kvalitetno nezno in z
spostovanjem partnerjev M+ Z a ne opravljeno kot ce bi kravo jahal in jo prisilil kadar punca noce .
V primeru prve intervennentke ki je vsega tega navelicana najboljse je da potegne crto ostane in
si pomisli katere so njene potrebe po mozkem drustvu in po odnosih .Ko bo sigurna kaj si znova zeli
pa z modernimi sredstvi znova eno vezo zacne in se naj jasno z tem novim pogovori katera je
za njo najlepsa slika za ta srecanja in mu dopove kaj ona najvec pricakuje pri njemu .
Ker je zares veliko mozakov ki si zamisljajo -ce nafilajo tolkrat tedensko da so oni popolni mozki in
da je dekle srecno cim to klobaso trdo vidi in si sploh ne zamisljajo da je vse polno drugih kriterijev in
zabav ki prispevajo za sreco para ….To je en mali deles ki je pomemben ce vse ostalo je prima
toda po dobri meri bres posilstva …….
Pa da zakjucim z tem kar me je najbolj motilo v prvem postu to je ———— da se ona sama obsoja
ali da se krivi proti njemu kot ce bi ona bla nenormalna kar zadeva seksa .Ti moras se zavedat da si
ti bolj normalna kot on .Ki je neke vrste obsedanec ki nima nobenega spostovanja proti tebi ..
zato ne se se obsojat ne se kriviti vse dokler se ne odlocis da ga pustis pa ignoriraj kadar te
seksualno suznjo vzame in se ne ravna kot pravi ljubeci mozki in je siljiv ..Ko se bo dobro ravnal
in spostoval tudi tvoje potrebe in zelje sele tokrat ti dovolis ti vzames in se po tvoje z njim pohecas
Ti nisi njegova suznja niti vrecka kot ste vi vsi to lepo rekli …Ajde zivijo pa bodite malo bolj zbircne
prihodnjic vzamite mozke ki so vredni da se z njimi bavite .Na vaso Razpolago Jaka Slovenec
To ime pa za hec da bi vas ustrasil Zivijo pa lustne bodte in oprostite moji slabi Slovenhcini ..