Najdi forum

Težavica

Moja težavica, tako jo namreč jemljem, saj sem prepričana, da obstaja način, kako jo rešiti, je zadrževanje urina.

Včasih se mi zgodi, da ko grem na wc in opravim potrebo, ter odidem stran in ko se naslednjič vrnem, imam mokre hlačke od urina. Sploh ne vem, kdaj vmes se je to zgodilo, kajti to se ne dogaja vedno, poleg tega, tudi ni izpostavljeno takrat, ko se smejimo ali ko športam.

Enostavno opazim, da mi je ušlo nekaj kapljic urina in to kar brez nekega zunanjega inputa, kar me še toliko bolj bega. Občutek imam, da je to le začasno, bi mi pa odgovor vsekakor pomagal.

hvala za komentar

Pozdravljeni!

Na vašem mestu težavice ne bi jemala tako enostavno, ampak bi se ji resno posvetila, kajti, razen, če ne gre za vnetje mehurja, sama od sebe ne bo izginila, zato vam svetujem čimprejšen obisk uroginekologa, ki bo ugotovil, kaj je tisto, ki vam jo povzroča.

Z lepimi pozdravi,

Lorena meglič

************************************ http://www.drustvo-mena-maribor.si Tel: 02-320-20-75 GSM: 040-462-029

Hvala za zgornji odgovor in nasvet.

Z veseljem pa sporočam, da od takrat, ko sem pislaa, do danes težav več nisem imela. Prav tako nisem zaradi strahu bila pri zdravniku. Malce bom še počakala, pa da vidim, kako bo. Morda je bil samo stres, ki se je na meni odražal na tovrsten način:) Priznam, da morda tako zelo upam, da je bilo to to, da se s tem tolažim.

Hvala vam še 1x za nasvet in podano mnenje.

New Report

Close