Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? težave z zobmi,,kako do zobnega aparata..

težave z zobmi,,kako do zobnega aparata..

lp,zanima me ali mi pripada zobni aparat zastonj kaj ti imam zelo velike težave z zobmi,začela so se mi pojavljati vnetja dlesni zobovje mi je začelo zelo siliti navzven spodnje pa na vznoter,,skratka zelo imam zvite zobe kar me zelo moti in boli,,,zobe imam zelo lepe sej jih redno negujem ker denarja nimam za zobni aparat me zanima ali mi pripada zobni aparat zastonj pri takšnih težavah..

Ne.

Kolikor vem , ne. Aparat je plačljiv po 16. letu starosti. Zato pa hodi pol Slovenije v Zagreb po aparatke, ker so pol cenejši, kolikor slišim, so uporabniki zelo zadovoljni.

Dobite me na litijski cesti.

Najprej je treba sanirati zobovje in dlesni, na tako situacijo ti ne bo nihče montiral aparata.

Skrb za zobe vključuje tudi obisk zobarja. Kaj pa on pravi na tvoje hudo vnetje, verjetno bo kar paradontoza, zaradi katerega ti grozi, da ti bodo zobje itak izpadli?

Tole sem zasledila na facebooku. Cenejši so ziher kot v Sloveniji,

KUSTEC ZAGREB – ZOBOZDRAVSTVO – tudi do 60 % cenejše kot v Sloveniji

http://policlinicokustec.com/si/index.html

Ze ce gres v Umag je 50% ceneje.

jaz ti lahk priporočim dr. pavšiča, ki se ti je oglasil zgoraj

je pa zadeva v vsakem primeru zelo draga, če si samoplačnik. Tudi na hrvaškem (treba recimo vkalkulirat potne stroške, oportunitetno izgubo zaradi jemanja celodnevnega dopusta – imaš mesečne kontrole lahko tudi dve leti!).

najbolje zadevo rešit v času mladoletnosti, ko ti ortodonta krije ZZZS. Ali pa izbit vse zobe, ker potem ti protezo spet krije ZZZS 🙂

Sama sem šla samoplačniško v ordinacijo dr. Pavšiča, ker so mi super in brez bolečin uredili zobovje, kar zadeva plačilo, so mi prišli naproti predvsem z obročnim plačevanjem, tako da sem v cca 2 letih plačala po zmožnosti cca 2000 EUR. Še vendo hodim na preglede in je cena že več let ista.

New Report

Close