Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Težave z želodcem

Težave z želodcem

Pred 3 dnevi se mi je pojavila huda bolečina v želodcu.stara sem 21 let,težave pa so se mi verjetno začele ker v zadnjem času nisem preveč pazila na prehrano,nisem imela rednih obrokov,pila sem veliko kave…Začelo se je že pred 2 tednoma s prekomernim izločanjem kisline,nato se je stopnjevalo od lažjih bolečin in kruljenja do hudih pekočih bolečin,kruljenja,neprestano sem morala po malem jesti,ponoči sem se zbujala.Zgage niti nisem imela.Predvčerajšnjim sem dobila pri zdravnici kapsule Gasec,vzamem po 1 na dan zjutraj na tešče.Pekoča bolečina se je zmanjšala,vendar se je pojavil nenavaden rahlo boleč občutek “napihovanja” želodca,zlasti po hrani,in spahovanja nekakšnih plinov.Če spijem mleko,se težave izboljšajo.Jem samo kuhan riž,prepečenec,mleko,jogurt.(po vsem ostalem so težave še hujše)
Naj še povem,da prej nikoli nisem imela težav z želodcem.

Bo to minilo in za kaj sploh gre?Mi kapsule pomagajo ali ne?

Za oceno učinka terapije je malo prekmalu, najverjetneje bo terapija pomagala, če ni izboljšanja po nekje dveh tednih, pa vam bodo verjetno predlagali gastroskopijo. Za kaj gre? Verjetno za nadraženost ali vnetje trebušne sluznice zaradi želodčne kisline.
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close