težave z vratom
Najprej lep pozdrav!
Dobila sem izvid rentgena, kjer piše:
Cervikalna krivina je slabo oblikovana, prehaja v rahlo kifozo. Suspektna osteohondroza C5-C6 bolj izraziti proces unicinati in na C7 precej dolg procesus transverzus levo.
Kaj mi predlagate?
Kaj menite o obisku kiropraktika?
Ali moram k nevrokirurgu?
Prosim za mnenje!
Hvala in lep dan!
Žal niste nič napisali o simptomih, verjetno diagnozo spremljajo določene bolečine. Nepravilnosti, kot ste jih navedli po navadi ne povzročajo večjih težav, ne izključujem pa reakcij na notranjih vratnih mišicah.
Kiropraktiko pri težavah vratu običajno odsvetujem, raje se oglasite v kateri od naših ordinacij.
Seznam ordinacij:
Lep pozdrav
Težave, ki spremljajo moj problem so bolečine v vratu, hude bolečine pod desno lopatico in mrtvenje mišiče na desni roki.Vrat komaj obračam, največ problemov pa mi povzoča pri premiku vrata nazaj. Ali je priporočljivo plavanje in če je kaj je bolje hrbtno ali žabica?
Kako pa se lahko pri vas naročiš , ali lahko kar telefonsko in ali je potrebno kaj prinesti zraven?
Kako potek azravljenje pri vas ali je boleče?
Spoštovani,
Moja težava so pogosti glavoboli.Že od pubertete imam težave s hrbtenico.Imam kifozo.V zadnejm obdobju me začne boleti v vratu in bolečina seže v oči.Pogosto mi je od tega slabo.Prosim vas, da mi svetujete,kaj se da storit. Zanima me , kako dolgo je potrebno čakat na pregled v vaši ordinaciji in kakšna je cena pregleda in terapij. Že vnaprej se zahvaljujem za odgovor.
S spoštovanjem Barbara Gumzej