Najdi forum

Težave z ravnotežjem

Pozdravljeni,
od novembra, ko sem se odločila spremeniti življenjske navade, sem redno hodila vsak dan 5km. Konec januarja pa sem začela opažati, da imam težave z levo nogo in ravnotežjem. Najprej se mi je dogajalo, da me je pri hoji zanasalo v levo stran, potem pa tudi, da mi je med hojo v levi nogi zmanjkalo moci(to sem pripisala mrazu). Kaksen dan kasneje sem začela čutiti mravljince po celotni levi strani, tako v levi nogi kot v roki in rami. Sedaj mravljincev nimam vec, se mi pa dogaja, da, ko stojim, nimam vec pravega ravnotezja. Imam občutek, da se pozibavam v levo in desno, nimam prave moci v levem spodnjem delu noge. Ko grem po stopnicah se drzim za steno. Strah me je, da se ne bom obvladala pri hoji in padla. Nimam pa nikakršnih bolečin ali slabosti, prehranjujem se zdravo, od novembra sem shujsala 11kg.
Ravno zato, ker sicer nimam nobenih drugih tezav, se še nisem odpravila k zdravniku, a me je stanje resno zacelo skrbeti.
Kaj bi sicer to lahko bilo in kaj mi svetujete.
Najlepša hvala za odgovor.

Pozdravljeni,

priporočam, da se najprej obrnete na splošnega zdravnika. Težave, ki jih opisujete, so lahko posledice resnih sprememb, tako imenovani hemisindrom ima pogosto vzrok v spremembah glave in vratnega dela hrbtenice.
Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

New Report

Close