Težave z grlom
Pozdravljeni!
Obračam se na vas imam namreč že nekaj časa težave z bolečim grlom. Grlo me boli, tako, da težko požiram. Sem bil pri svojem osebnem zdravniku in me je pregledal in mi predpisal najprej tablete Ortanol, nato pa že Nolplaza, ker naj bi težave izvirale zaradi kisline. Ampak stanje ni nič boljše. Včasih je kateri dan boljše, potem pa spet slabše. Star sem 39 let in imam že nekaj let tudi težave z visokim krvnim pritiskom. Imam tablete.
Hvala in lp
Še bolj kot vneto grlo je problematičen visok krvni tlak in jemanje tablet – pri 39. letu.
S pravilno prehrano (3 mesece veganska dieta), razkisanjem, jemanjem vitalnih snovi (na primer granatno jabolko) bi lahko zelo veliko naredili.
Zelo verjetno je, da vas grlo boli zaradi želodčne kisline. Imate previsoko telesno težo?
Rešitev smo na forumu že večkrat omenili, v iskalnik vtipkajte razkisanje, pa boste našli veliko podobnih tem z dogovori.
LP
Hvala za odgovor.
Moja telesna teža je normalna, 79 kg, visok pa sem 182 cm. S pritiskom je imel težave oče in je pri 41. letu umrl, počila aorta pri srcu. Oče ni jemal tablet. Meni so se težave pojavile že pred dvajsetimi leti. Tablete pa jemljem približno tri leta.
Ali bi se s pravilno prehrano kot navajate zgoraj, lahko pritisk popravil?
Lp
Predlagam, da poskusite z mojimi predlogi in razkisate. Izgubiti nimate ničesar. Tudi suhci so zakisani, seveda pa si lahko zakisanost tudi izmerite (-iskalnik).
LP