Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Seksologija – želiva si spolnosti Težave z erekcijo od leta 2017

Težave z erekcijo od leta 2017

Pozdravljeni , od leta 2017 do 2018 sem jemal antidepresiv Paroxat 10 mg ,zaradi izgorelosti ,psihicne napetosti, od službe in šole, to sem dal skozi, in mi je dosti boljše, po tem obdobju od vseh simptomov ,ki sem jih imel ,imam še vedno težave z erektilno disfunkcijo(diagnoza še ni potrjena z strani osebnega zdravnika) sem mu te težave omenil ,ampak se v to nismo poglabljali, saj sem dobil navodila, da se zdravo prehranjujem , gibam in podobno, vse to že delam 3 leta, zmerno športam, se izogibam večim naporom,skrbem in stresu, od dodatkov jemljem trenutno samo še vitamin D v spreju 5000 enot, do sedaj sem probal tudi z drugimi dodatki kot so cink,magnezij…težava je , da teško dosežem erekcijo, ko jo dosežem je ta zelo majhna, med odnosom ud tudi uplahne, veckrat tudi ne dosežem orgazma, in ejakulacije, pri ejakulaciji opažam da je izliva zelo malo, želel bi si pomagati, eden od razlogov je tudi ta , da sva se z bivšo partnerico razšla, ker ni razumela da imam težave. Mogoče da zamenjam osebnega zdravnika ,ki bi to vzel bolj resno ?Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav . Sem star 26 let, višine 178, teža 89kg , drugih zdravstvenih težav ,operacij, nevroloških motenj nisem imel(razen močnih migren) ,ki se 1 leto ne pojavljajo.

Pozdravljen.
Zdravilo, ki ste ga jemali ima zabeleženih veliko stranskih učinkov. Eden od zabeleženih in pogostih je tudi spolna motnja.
Predvidevam, da je pri vas kopica še drugih dejavnikov (ki jih navajate), ki (ne)posredno vpliva na to.
lp

izr. prof. dr. Andrej Starc, izredni profesor javnega zdravstva seksolog, terapevt medicinske hipnoze Ambulanta za integrativno medicino Dr. Starc www.dr-starc.com
Objava čaka odobritev

New Report

Close