Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Abdominalna kirurgija tezave z anusom

tezave z anusom

pozdravljeni,
Ze dlje casa me muci moj izgled zadnjicne odprtine. Med nosecnostjo sem zelo trpela zaradi tromboze zunanjih hemoroidnih vozlov. ginekologinja, razen protibolecinskih sveck, mi ni nudila nobene resitve za to nadlogo. Pojavile so se se par krat po porodu, trenutno pa ze nekaj mesecev nimam tezav. Imam pa veliko tezavo z izgledom moje zadnjicne odprtine po vseh teh oteklinah. Koza je nagubama in potemnela. Ker me to strasansko moti in ker je vizualno neprivlacna, Vas prosim za nasvet: ali se sploh izvaja take vrste korekcija in kam se lahko obrnem za resitev take tezave.
Hvala za odgovor

Spoštovana!
Naročite se k proktologu, priporočam vam dr. Mlakarja, poiščite ga na www. zdrav splet (pribl)…

************************************* Dr.Mark Mušič dr.med.spec splošne kirurgije

Pozdravljeni, imam eno vprasanje

Obcasno me boli v predelu anusa, in pa u predelu pasu, naj povem da sem imel opravljen uz abdomna ki ni pokazal nicesar, vse je bilo bp. Nimam nekih tezav da bi me kaj u trebuhu zvijalo, imam le obcasno bolecino u predelu pasu ki niso močne so pa motece in v predelu anusa. Tezav z prebavo nimam. Tudi krvi v blatu nimam, tezav pri odvajanju blata prav tako ne

Proktologi delujejo v bolnici Petra Držaja v šiški (5224040), Kirurškem sanatoriju Rožna dolina (4779412), dr. Košorog nekje v šiški, za pregled se je potrebno naročiti…

************************************* Dr.Mark Mušič dr.med.spec splošne kirurgije

New Report

Close