Najdi forum

tezave v spolnosti

Stara sem 26. let in s fantom sva skupaj priblizno dve leti. Zelo dobro se razumeva in sploh si ne zamisljam, da bi se lahko s kom drugim bolj ujela. Edina tezava, ki jo imava pa je v tem, da imava zelo razlicne potrebe po spolnih odnosih. Jaz bi to pocela enkrat na teden oz. manj, fant pa vsak dan. Zato vcasih prav zasovrazim spolnost, se pocutim ogrozeno, ker dostikrat fant precej rine vame. Sicer imam fanta neskoncno rada, obozujem poljubljanje z njim, bozanje , vendar to pri fantu vzbudi takoj reakcije , jaz pa ostajam hladna in fant ima zaradi tega obcutek , da ga ne maram, jaz pa, da me nadleguje . Tudi pri prejsnjih fantih sem zelo redko cutila veliko potrebo po spolnosti, kar pa se mi zdi, da je zdaj se slabse. Povedati moram tudi, da je fant z mano v spolnih odnosih zelo nezen, oz., da se o tem veliko pogovarjava- kaj je vsec meni in kaj njemu. Rada bi normalno funkcionirala v spolnosti , uzivala, zato prosim za nasvet, ker ta tezava mori mene in fanta in sva ze stokrat predebatirala , da bo on poskusal biti bolj zadrzan ( vendar po tednu dni verjamem, da se je tesko brzdati, ce imas osebo nonstop poleg sebe) oz. jaz bolj za stvar.
hvala za odgovor

Spoštovana Maja,
bližate se letom, ko ženska šele začne dosegati spolno vzburjenje v polnem obsegu, torej je možno pričakovati, da se bo vaš “apetit” okrepil tudi sam od sebe, povečate pa ga lahko že zdaj z aranžiranjem situacij, ki so za vas tudi sicer dražljive.Po vsej verjetnosti pri vas ne gre za odlkanjanje odnosa na splošno, ampak določenega tipa spolnega odnosa, pri čemer so zelo pomembne vse moteče okliščine.Te skušajte ugotoviti in postopno odstranjevati .Usmerite se v dejavnike, ki prevladujejo takrat, ko v spolnem odnosu uživate in jih zaupajte partnerju, glede na vaš opis vam bo rad ustregel. Drugo vprašanje je, ali se v odnosu počutite kot aktiven, spoštovan subjekt, ali pretežno kot objekt, v slednjem primeru morate najprej okrepiti lastno samospoštovanje s prepoznavanjem lastnih sposobnosti, vrlin ter upoštevanosti v okolju.Kot sem rekel imate časa za naravno izboljšanje stanja še na pretek,pa tudi časa za vztrajno eksperimentiranje.

živjo

imam podobne težave, pisala sem tudi na forum Mladi o spolnosti in durgih aktualnih temah. Malo poglej odgovore in sicer pod naslvom: NI MI DO SPOLNOSTI

morda kaka pomoč tudi zate

lp

New Report

Close