Najdi forum

težave v spolnosti

Ne vem kam naj se s svojim problemom obrnem. Z možem sva skupaj že 14 let, imava otroka, osnovnošolca. Problem je v tem, da si jaz želim še enega otroka, tudi moža sem pridobila za to. Problem je v tem, da možu ne pride do izliva. Ima erekcijo in tudi zadovolji me, zelo dolgo časa pa rabi, da doživi orgazem in izliv. Zmeraj je bil bolj počasne sorte in to me ni motilo, ker nima problema z erekcijo. Zdaj ko pa načrtujeva otroka je to postal problem. Brez izliva tudi otroka ne bo. Ne vem kaj naj naredim, mož pravi, da ker rabi toliko časa postane utrujen in potem ne more več. Mi lahko svetujete kam naj se obrneva po pomoč ali kaj naj jaz storim za to, da prideva do otroka. Spolne odnose imava zelo poredko enkrat na mesec ali pa še to ne. Mož pravi, da je utrujen in zvečer ko otroka končno zaspita ga pa vse mine, poprej pa zaradi otrok ne moreva. Jaz spolnost zelo pogrešam in bi to počela vsaj 3x na teden, orgazem doživim zelo hitro, ne vem mogoče je to napaka, vendar se trudim, da bi tudi on prišel do orgazma vendar je trud velikokrat zaman. Kaj naj storim? Lepo prosim za kakršen koli nasvet, mogoče za kakšno literaturo.
Hvala in lep pozdrav, Nika

V tem primeru vaš mož nujno potrebuje pomoč strokovnjaka, obišče naj urologa, ki ga bo napotil na ustrezne preglede. Vzrok težave je lahko telesen ali psihičen in pomaga mu lahko le zdravnik.

Alenka B

New Report

Close