Najdi forum

mož se zaradi težav v službi izogiba seksu. Če se stisnem k njemu najde sto izgovorov. opažam tudi, da ga golota na TV ali v živo ne gane več. Ali je možno da moški pri 38 letih izgubi ves interes za seks zaradi stresnih situacij vsakdanjika. Ali ima kdo kakšen predlog, kako ga spraviti spet med rjuhe ?

mojca

Mojca,

če praviš, da zaradi stresa v službi, ptoem očitno veš kaj je narobe. Zakaj mu raje ne pomagaš prebroditi težave, ki nastnejo v službi, mogoče pa rabi kakšno druge vrsto opore, kot pa samo težnja po tem, da gre v posteljo zaradi sexa.

če ti misliš samo na sex, ga s tem samo še bolj odbiješ, raje mu pomagaj kako drugače, kot opora.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Spoštovani Primož, tudi jaz se obračam na vas kot na človeka, ki mi je že velikokrat pomagal predvsem sprevideti marsikatero resnico o sebi in o drugih in mi pomagal soočiti se z njo, ne pa bežati pred njo.
S fantom sva bila skupaj 3 leta. to so bila dolga, predolga leta, če pomislim, da se nikoli nisva ljubila in so zato čustva počasi prerasla v sovraštvo. Fant se je intimi za začetku izogibal rekoč, da z njim nimam resnih namenov. Nikoli v vseh letih se ga nisem smela dotakniti, saj mu je bilo nerodno in se ni mogel sprostiti. Predstavljajte si poletja na morju, pa mrzle zime pod odejo, jaz pa v solzah, medtem ko je za mano spala moja ljubezen in me držala v objemu. preden je zaspal, mi je zašepetal, da me ima rad in bi rad gradil prihodnost z mano…ni pa se mogel ljubiti z mano…sčasoma je postajalo vse težje, tudi pogovori o tem so bili vse bolj mučni..rekel je, da ne ve, v čem je problem…veste, kako ste nekoč rekli: če je slab, je 90% veze. teh 90% je manjkalo, da bi bila srečna….končala sva…v roku enega tedna je seksal z dekletom na zabavi, brez problema, z užitkom, in še vedno se dobivata in seksata…to mi je povedal….Sama nikoli nisem bila dekle, ki bi se ljubila samo zaradi užitka, človeka moram imeti rada…govoril mi je, da to pri meni ceni in spoštuje in se zato nikoli ne boji, da bi ga prevarala…pa vidim, da boljše pridejo čez dekleta, ki se dajo dol za zabavo. Želela bi biti taka, morda bi bila tako srečnejša, ne pa da ugotovim, da je vse, v kar sem vedno verjela, popolnoma zgrešeno. Težko pa bi občutek, da si me nekdo želi v postelji za čez noč, zamenjala z občutkom, ki ga doživiš, ko se z nekom ljubiš in ki te po tem pogleda v oči in ti reče: rad te imam….pa naj še kdo reče, da sem čudna…sem pa zelo prizadeta….

Se pravi, da sta bila skupaj 3 leta. Torej nista več. Se pravi, da je ta problem preteklost, samo še sprijazniti se boš morala, da je tako zate najboljše in da nikakor ne smeš popustiti in priti nazaj. Iti moraš svojo pot, pa naj reče kar če. KAjti če bi ljubezen obstajala, potem ne bi bilo potrebno tega pisanja.

Pojdi in sprejemi to kar je bilo, pa nikar se ne oziraj, ampak se raje posveti odpiranju novih vrat.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Se strinjam s tabo in te popolnoma razumem.Glavno je, da sta uredila in da si zdaj upam da, srečna.
Srečno

pogovor, čas, potrpežljivost in predvsem ljubezen… rešijo skorajda vse.

če rabi čas mu ga daj, bodi mu v oporo, ponudi mu sebe za sogovornika za pogovor, če ima težave, je v stiski, stresu (gotovo bi se želel z nekom pogovoriti, a ima mogoče kake pomisleke v smislu: ne želim je obremenjevati…), poslušaj ga, povej mu, da ga imaš rada in predvsem ne sili vanj. ker ga boš tako le že odgnala. ljubi ga… kot moža… to je najboljše zdravilo.

Zdaj pa ne vem, dve teme v enem postu.
Zgleda iste težave.
Pa pojdimo.
Resnica boli.Izgovori, da se te izogiba, pa še bolj.Vsaj mene bi.
HMMM, če se dobro ozrem nazaj, sem bil na istem, samo iz drugega zornega kota.
Prišel domov, nasmejan, naspidiran, ljubeč, oh in sploh.Pa sem naletel na ledenico.
Riganje v postelji, da ji gre na bruhanje, ko se vleže k meni v posteljo, da o kakšnih posteljnih igricah, sploh ne govorimo.
Ledenica.Niti dotaknit ne, pa posplošujem na veliko.
Pustimo moje probleme, ampak želim vama obema povedati, da je nekaj kar veže par, tudi sex.
Če ga ni, pa ni važno iz katere strani, je usojeno na polom.

Ne najdem izraza za vse, kar počne s teboj Tanja.
Bruh…….Da nabriše prvo, ki mu nastavi, brez težav, tebe pa ne more,oprosti izrazu.
Daj punca, pamet v glavo.
Nisi mu privlačna, nisi mu seksibilna, morda te ima rad, morda ne.
Pomisli, da boš v stalni vezi z njim, boš venomer jokala in premišljevala, a je slučajno z drugo, ko je v službi, faksu, tenisu.
Črviček te bo večno in globoko glodal.
Hvala lepa za tako razmerje, pa naj ga imam tako rada, si boš rekla.
Pa si se sama vprašala, če si želiš njegovih nežnosti.
Ali si se kdaj ujela v mislih, ko si pogledala nekoga drugega, si v najbolj temnih in skritih kotičih možganov, pomislila, kako bi bilo lepo se ljubit z njim.S popolnim tujcem…………zakaj ne.
Če je to, to.
PAPA ljubezen s tvojim.Če bi bil moj, bi bil že “bivši”.

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Mislim, da bi moral biti tvoj dedec pri 37 -tih, še prav gajsten. Morda pa ni problem služba, ampak druga ženska. Mislim, da nič ne moreš narediti, lahko počakaš, ga naravnost vprašaš če obstaja še kakšna in opazuješ njega in njegove reakcije. Eni znajo dobro lagati -morda tudi tvoj.
čavči

New Report

Close