Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija TEŽAVE V DLANEH

TEŽAVE V DLANEH

Že pred časom sem dobila odgovor glede nočnega mrtvenja obeh rok od zapestja do prstov, da je to najverjetneje stiskanje živca v zapestju in bi bil potreben pregled pri kirurgu za roke. Vendar na to temo niti do splošnega zdravnika še nisem prišla, ker sem v službi zelo zasedena. Sedaj pa me je začelo boleti na sredini desne dlani in mi jo nekako vleči skupaj, tako da ob zravnavanju dlani čutim kar močno bolečino, ki seva v prstanec, kot da bi imela neko kito prekratko. Kaj bi to bilo in ali moje odlaganje lahko zelo poslabša situacijo. Pripominjam, da delam 8 ur na računalniku in sem stara 50 let. Prosim za komentar in nasvet.

Pozdravljeni

S čakanjem si zelo verjetno vedno bolj okvarjate živce v dlani. Dlje boste odlašali z posegom bolj bo živec okvarjen in daljša bo rehabilitacija.

Nova bolečina v dlani je najverjetneje posledica ventja kitne ovojnice upogibalk 4 prsta. Stanje se vačsih zazdravi le z mirovanjem , drugič moramo vbrizgati proti ventena zdravila spet tretjič pa je potreben operativni poseg.

Svetujem pregled v naši ambulanti.

Lep pozdrav

Aleš

New Report

Close