Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo težave s spominom po izgubi otrok

težave s spominom po izgubi otrok

Pozdravljeni!
Stara sem 29 let in izgubila sem dva otroka v nosečnosti. Očitno si nisem naredila velike usluge ko sem vso žalost in žalovanje poskusila nadomestiti tako, da sem se čim več zamotila z drugimi zadevami – šport,hobiji,branje,internet,..in dogodke pozabiti, ne misliti o tem. Opažam namreč, da imam zadnji dve leti hude težave s spominom. Ne spomnem se sploh dogodkov izpred 3 let, ko mi jih nekdo opiše, pa vem, da so se zgodili. Pozabljam vse, zato si sproti pišem opravke, sezname, … vse v zvezek ali opomnik v telefon. O datumih in imenih pa sploh … celo osebam s katerimi sem v kontaktu pogosto preprosto ne vem imena. Pa ga vem, ampak se ga ne morem spomnit in potrebujem kar nekaj časa, da se spomnem. Ne vem kako naj si pomagam, očitno je škoda že narejena. Imam pa precej pestro življenje, dva predšolska otroka, služba, hobiji,..tako da sem do sedaj težave pripisovala stresu in preveč obveznostim. Ne bi se toliko obremenjevala, če ne bi že 2x ta mesec pozabila zaklenit vrata od stanovanja in enkrat celo golaž na štedilniku. Bojim se, da bom naredila še več škode. Za vsak nasvet se vam iskreno zahvaljujem!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close