Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina težave s kožico

težave s kožico

Spoštovani!
Na Vas se obračam z eno prošnjo, saj imam en problem pri spolnosti, zaradi katere sva oba s punco v skrbeh.
Namreč, pri prodiranju penisa v njeno nožnico se mi je že drugič zgodilo, da mi je na koncu glavice počila kožica in začel krvaveti, zaradi česar sva se oba zelo prestrašila. Zaradi tega sem imel tudi potem tudi nekaj težav pri uriniranju, saj me je pri tem malo pekla glavica. Sedaj je od tega že en teden, ko nimava spolnih odnosov, saj čakam, ali se bo zacelilo. Vmes sem poskušal napeti kožico z glavice, pa me je še vedno malo bolelo. Bojim se namreč, da se ne bi to spet ponovilo, saj si oba s punco želiva rednih spolnih odnosov. Moram povedati, da ko mi je počila kožica, da se mi je punca malo na hitro usedla na penis in ni bila še nožnica toliko vlažna.
Sprašujem Vas, ali je to bil vzrok in ali je to normalno in ali je z mano kaj narobe. Punca mi je dejala, da prejšnji njen fant s tem ni imel problema in tudi če ni bila vlažna, je prodrl vanjo, ne da bi bilo z njegovim penisom kaj narobe.
Ali bi moral iti na pregled k kakšnemu zdravniku( h kateremu), ali bi morala punca biti dovolj vlažna.
Naj povem, da imava spolne odnose že pol leta in ko ima vlažno nožnico, ni bilo nobenega problema. Kožica mi je že počila čisto malo pred enim mesecem, pa nisem imel toliko za mar to, saj sem mislil, da ni nič, pa še krvi je bilo za eno pikico, sedaj pa je počila več.
Kaj naj naredim? Ali naj počakam da se zaceli, ali se bo samo zacelilo? Drugače pa sem star 28 let, punca pa 20 let.
Za odgovor se Vam vnaprej iskreno zahvaljujem.

Robi

Spoštovani!

Kot kaže imate preozko kožico in ti ne zdrkne čez glavico. Verjetno bo treba h kirurgu, da jo prereže, v vmesnem času pa si pomagajta s kondomom, da ne bo potrebno kožice potegniti čez glavico.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close