Najdi forum

Živjo,

pred približno 10 leti (sedaj 28) sem imel prometno nesrečo z motorjem “automatikom”. Pri sicer majhni hitrosti sva se zaletela s cik cak vozečim kolesarjem (mrtvo pijanim), ki je imel na belanci naložene dve vrečki z polnimi steklenicami vina. Ker se mu nisem uspel ogniti so opletajoče vrečke in v njih steklenice končale na mojem kolenu. Po nesreči sem imel nekajurno operacijo, kjer so mi nazaj prišili in sešili skupaj raztrgane mišice od kolena in skoraj do gležnja.

Nekaj let je bilo v redu, lahko sem se ukvarjal tudi s športom, sedaj pa so nastopile težave. Omenjeno koleno (levo) me že dalj časa boli, na notranji strani pa se mi je napravila tudi bunka (morda je divji hrustanec, ker je kar trda)

Bil sem pr svoji zdravnici, ki pravi, da je vse OK, le da kolena včasih pač niso asimetrična, kar pa me ni povsem prepričalo.

Mene zanima kaj bi omenjena bunka lahko bila in kaj naj napravim za sanacijo stanja in preventivo pred težavami na starejša leta?

Hvala za odgovor in lep pozdrav, Janez

Vsekakor se ne bi strinjal, da je vse OK, saj so spremembe opazne. Lahko res ne gre za kaj hujšega, vsekakor pa bi bilo nujno obiskati ortopeda, ki vam bo verjetno predpisal določene diagnostične postopke Verjetno Rtg ali Us), na osnovi katerih boste ta OK lahko potrdili, vse do takrat pa ostaja sum, da je v nogi nekaj dogaja. Na osnovi njegovega mnenja se lahko oglasite tudi pri nas, da določimo eventuelno zdravljenje.

Lep pozdrav,

New Report

Close