Najdi forum

Ne vem ali imam samo jaz težave s tem forumom ali pa vsi. Dogaja se mi da novih sporočil in tem dolgo ne vidim oz. sprejmem potem pa za več dni hkrati. Se to dogaja samo meni?

moderirane forume urejajo moderatorji strokovnjaki in preden se pojavi kakšno vprašanje, ga najprej pregledajo in šele nato odobrijo, je pa res, da nimajo vedno enako veliko časa in kdaj odgovorijo prej, kdaj pa malo kasneje, zagotovo pa vsakemu odgovorijo, če res ni prevelike provokacije.

malo potrpljenja in bo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Zanima me kakšni strokovnjaki urejujejo forum Ljubezenski nasveti. K vprašanju me je vzpodbudil tvoj odgovor Bunki. Glede na to, da na tem forumu na odgovarja samo “ljudstvo” me zanima strokovna usposobljenost “terapevtov”.

Forumi so prosti in moderirani. prosti pomeni, da lahko pišete in se takoj pojavlja sporočilo na netu. moderirani, pa so tisti, kjer lahko pišete vendar se sporočila pojavijo šele po odobritvi moderatorja ali strokovnjaka. v nekaterih vlogah so strokovnjaki tudi moderatorji, v nekaterih forumih so moderatorji samo sito proti neumnim, neumesnih in brezveznimi sporočili.

Ker so ljubezenski nasveti občutljiva tematika in ljudje ne pišejo radi, če na problem dobijo samo pljuvanje in zgražanje, je ta forum moderiran. Na vsako vprašanje poiskušam odgovoriti tako, da usmerjamo debato. pravila kaj je v ljubezni prav in kaj ne, pa ne obstaja. Razen za Rugla, ki mu je rešitev še več sex in še več sexa. Ravno zato pa je dovoljeno komentiranje vseh, če so le komentarji kulturni in povedo svoje mnenje, brez sarkastičnih in podobnih vložkov. Če bi dovolili pisanje kar tako, bi bilo takoj preveč neumesnosti. Tako je bilo na forumu Življenje ah to življenje. če ni nadzora, so bili gor ssamo še provokatorji. Nekateri resnično potrebujejo pomoč, nasvet, namig, ali pa samo prostor, da izlijejo svojo tegobo. Lepo pa je, da ta izpoved, ne naleti takoj samo na kritiko.
In kdo je lahko ljubezenski strokovnjak?
V kateri knjigi pa se naučimo tega? Največ strokovnjakov je skritih za različnimi nicki. In samo to šteje, če pa je še lepoo napisano pa toliko bolj.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close