Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Težave po puljenju zoba

Težave po puljenju zoba

Spoštovani,

pred kratkim so mi izpulili modrostni zob v lokalni anesteziji z Ultraklenom. Je to mogoče opioid?
Pred posegom sem morala vzeti dodatnih 10 mg hidrokortizona, tik pred tem sem pojedla banano. Zob je bil izpuljen že pol ure in ne uro po tem, ko običajno čutim delovanje hidrokortizona. Takoj ko sem stopila iz ambulante sem se začela potiti, zelo se mi je vrtelo in bilo mi je slabo, v vidnem polju sem imela temne lise, slabo sem slišala. Vse to je minilo po kakšnih 20-ih minutah, kar je sovpadlo s časom, ko naj bi dodatni hidrokortizon začel delovati. Mislite, da sem imela težave zaradi anestezije oz. banane, ki sem jo prej pojedla ali jih lahko pripišem padcu kortizola?
Zelo bom vesela vašega mnenja, da se bom lažje pripravila v primeru, da bo treba izpuliti še kakšen zob.
Lep dan vam želim.

Alenka

Pozdravljeni,

predlagam, da vprašanje zastavite kolegu oralnemu kirurgu v sosednjem forumu.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close