Tezave
Lep pozdrav
Sem star 27 let in v zivljenju nisem imev veliko deklet, ker se tezko zaljubim vendar ko se me te hitro zapustijo. Problem je nastav sedaj, ker sem se pred leti zaljubil v neko dekle, ki sva se imela na zacetku lepo vendar je bilo po pov leta konec, ker pac ni mogla biti z menoj. Mene je to zelo prizadelo trajalo je skoraj 2 leti da sm jo prebolev in sem se odlocil da se nebom vec nobeni odprl. Pred kratkim sva se zblizala z punco, ki se poznava ze nekaj let vendar nisva imela stikov. Vcasih ko sva se spoznala je bila ta punca zaljubljena vame, vendar se jaz nisem mogel, sedaj se je pa zgodilo da neprestano mislim nanjo ona pa hoce da sva samo prijatelja, ker preboleva bivsiga vendar mi je to povedala sele po tem ko sva ze bila intimna. Nevem kaj naj naredim boli me srce ker karkoli jo prasam se skregava ceprov se nocem kregat in hocem samo da je iskrena z mano… Res me boli ker se mi vedno dogaja isto. Najrajsi ji nebi nikoli vec odpisov vendar jo mam prevec rad da bi jo izpustil ponovno… Lp