Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Urologija Težave

Težave

Spoštovani,

Star sem 38 let.V začetku meseca septembra so se mi pojavile izmenjajoče bolečine prečno po sredini oz. desni strani sramnega dela, po notranji desni strani presredka ter v križu oz. v smeri ishiadicusa proti stegnu. Glede na to da delam osem ur za računalnikom sem tudi opazil, da me predvsem pri sedenju peče v glavi penisa oziroma imam v zgornjem delu penisa zategajoč oz. neprijeten občutek, pekoč občutek po uriniranju (sedaj ga ni), kasneje so se predvsem pri sedenju pojavili vibracije v penisu in občasno ostra zbadojoča bolečina (kot z nožem) v glavi penisa, katere potek oz. začetek sem začutil v rektumu (kot da bi potegnil vrv) ter iritirano sečnico po spolnem odnosu. Ker sem že imel v letu 2007 vnetje mehurja (mokre kopalke?) in posledično akutni prostatis, brez ugotovljenih bakterij v urinu, takratni PSA je bil 1.24 , prostata gladka rahlo boleča na dotik.(dobil sem Tavanic), sem šel narediti analizo urina, pri kateri so vsi parametri negativni , PSA 1.27, CRP je v mejah normale, prav tako SR. Na vodo me ne sili, pretok urina je normalen, mogoče sem imel ene parkrat občutek, da sem se moral malo napeti, da sem začel urinirati, ponoči grem redkodaj na vodo.
Osebni zdravnik me je zaenkrat poslal na rtg spodnjega dela hrbtenice in mi napisal diagnozo išias, imam pa trenutno še vedno neprijeten občutek predvsem v zgornjem delu penisa, občasne senzacije v penisu, ki mogoče niso tako intenzivne, so pa težave vsekakor pogojene s sedenjem. Glede na to, da bi zadevo čim prej razčistil imam namen obiskati še urologa. Prosim za Vaše mnenje.

Spoštovani!

Vaše težave so relativno nespecifične in ni nujno, da se bo našlo jasen vzrok in rešitev. Po eni strani bi razmišljal v smer vnetja sečnice, ki ga lahko povzročajo mikroorganizmi, pri katerih je analiza urina normalna – pogosta je pri relativno mladih na primer klamidija.
Slikanje je dobra iztočnica za ortopeda, ki se bo lahko opredelil do možne patologije z njegove strani. Če bodo težave ostajale ali bi se stanje celo slabšalo, se bo smiselno vprašati tudi, kaj pravi nevrolog.

Lepo podravljeni!

Lepo pozdravljeni! Urološko svetovanje - [url=http://centerurol.de]CenterUROL[/url]

New Report

Close