Najdi forum

težave

odločena , da preneham s kajenjem ! strastna kadilka , leta in leta , tudi po dve škatli na dan! prejšnji teden sem začela bolj kašljat , tudi ponoči sem se zaradi tega zbujala in zdaj sem odločena , da imam tega dost , da je prišel čas , da naredim nekaj zase…..
cel teden sem zmanjševala količino cigaret in včeraj naj bi prižgala zadnjo , danes še nisem in ne mislim ! imam pa resno težavo….kašelj se ne umirja , zdaj kašljam že skozi cel dan in me že malo skrbi….kašelj je “moker” , veliko ispljuvam….vse skupaj noč kaj prijetno !
kako si naj pomagam ?

priporočam ti, da si res včeraj prižgala zadnjo. ko bi videla mojega atija, ki je kadil (manj kot ti), kako hitro je nehal, ko so mu ugotovili raka na grlu. ampak je bilo prepozno. in kakšno smrt je revež doživel. nehaj za zmeraj! matka

hvala za nasvet 🙂

Ja….. – čestitam da si se odločila in rekla JA življenju :))) Glede kašlja jaz nimam kaj dosti za povedati, ko sem se kadil nisem imel nikoli napadov kaslja ali jutranjega ‘davljenja’, ko sem nehaval se mi je kaka dva tedna malo bolj pucalo, predvsem ob fizicnem naporu – teku… Mi je pa zadnjic sestra ki je (zal samo) poskusila nehati, da je v prvih dneh po prenehanju izkasljevala sluz s primesmi krvi, in ker se ji to takrat ko je se kadila ni dogajalo, je od vsega ‘stresa’ zacela nazaj kadit, ‘kura zmesana’… Skratka, povecano izkasljevanje je pomoje cisto nekaj normalnega in se ne ustrasit ampak vztrajaj naprej… Pa cimvec v naravo, pa magari na sprehod, pa kako drevo objet in te reci :))) drzim pesti! lp

New Report

Close