Najdi forum

Lp.Star sem 30 let in imam ze vec kot dve leti tezave z hrbtenico in nogami.Tezave se stopnjujejo.Delam stojece delo-8 ur.Tezave cutim kot topo bolečino v ledvenem delu hrbta, močno rezajočo-obcasno bolecino v desnem predelu zadnjice, stalno bolečino v mišici kolka-gre v krč in kar je se posebej motece mravljincasti in pekoci stopali.Tezave postajajo nevzdrzne.Bil pri fiziatrinji in na dveh fizioterapijah in vec masazah.učinek nikakrsen.
Lansko leto sem bil tudi pri dr.Borisovu, kjer sem pustil 50000 sit, a izboljsanja nikakrsnega.Doma delam vaje za kriz a bolecina se stopnjuje.opravil sem rtg skeleta ,ki je pokazal ledveno lordozo in sinistrokonveksno deviacijo lumbalnega dela;rad bi vas prosil zanasvet kaj lahko naredim saj sedaj samo cakam dan, ko bom moral na blokade,injekcije,…
hvala za vas cas in lp

Zanimivo, da vam niso pomagale niti fizikalne terapije niti terapije dr. Borisova. Včasih pač mehka manualna terapija ni dovolj, potrebna je morda klasična z določenimi manipulacijami.
Čakati na blokade in injekcije po moje nima smisla, prepričan sem, da upanje še vedno obstaja, s primerno tehnilo pač.
Če imate možnost, se oglasite s slikami in izvidi, potrudil se bom, da vam pomagam.

Lep pozdrav,

New Report

Close