TEŽAVA S SPOLNIM ORGANOM
SPOŠTOVANI DOKTOR
NA VAS SE OBRAČAM S PROŠNJO,DA MI BOSTE VSAJ DELNO USPELI OBRAZLOŽITI MOJE TEŽAVE,SAJ ME JE K ZDRAVNIKU ITI POŠTENO POVEDANO ZELO SRAM,TE TEŽAVE PA ME POČASI ŽE SPRAVLJAJO V OBUP!
STAR SEM 22 LET IN MOJ PENIS V NORMALNEM STANJU MERI KOMAJ 6,7CM,V EREKCIJI PA KOMAJ OKOLI 12CM!KER SEM ŠE NEDOLŽEN SE BOJIM PRVEGA SPOLNEGA ODNOSA,SAJ NE VEM,ČE BOM ŽENSKO LAHKO ZADOVOLJIL,IMEL SEM ŽE DOSTI PRILOŽNOSTI ZA SPOLNI ODNOS,VENDAR SEM SE ZARADI STRAHU VEDNO IZMUZNIL!!!
MOJA DRUGA TEŽAVA PA JE,DA IMAM ŽE OKROG 5 ALI 6 LET,NA VRHU GLAVICE PENISA ROŽNATO PIKO,VELIKO OKROG 0,5 X 0,5mm! TO MI SICER NE POVZROČA NOBENIH BOLEČIN ALI KAJ DRUGEGA,ME PA ZELO SKRBI,KAJ TO JE,OD ČESA JE NASTALO IN ALI JE NEVARNO!!
SPOŠTOVANI DOKTOR-LEPO VAS NAPROŠAM,ČE ČIMPREJ ODGOVORITE NA MOJE PISMO SAJ ME TE TEŽAVE SPRAVLJAJO ŽE V VELIK OBUP!!
ZA ODGOVOR SE VAM ŽE VNAPREJ ZAHVALJUJEM!!!
OBUPANI KURT
Dragi Kurt,
zaradi dolžine nikar ne obupuj saj ni najbolj pomembna. Tisti del ženskega spolovila, ki ima za draženje primerne čutnice je čisto zunaj tako da je mogoče zadovoljiti žensko, ki si tega želi tudi s 6cm kratkim organom. Bolj kot dolžina je pomembna debelina, ki daje občutek “izpolnjenosti”.
Tiste pikice na vrhu penisa brez pregleda pač ni mogoče oceniti ampak, če je tako majhna, ji ni pripisovati posebnega pomena, posebej ne, če zagotovo ni posledica spolno prenosne klice temveč je kakšna prirojena “lepotna napakica”. Za vsak slučaj jo vseeno pokaži zdravniku ob kakšnem pregledu zaradi druge bolezni. Posebej zato ti ni treba hoditi.