Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Urologija Težava s kožico

Težava s kožico

Lep pozdrav.

Star sem 20 let in nikoli prej nisem imel problemov s kožico ali penisom. Nekaj dni nazaj pa se je pojavila težava in sicer me zgornji (notranji) del kožice peče, vendar pa ne ‘v mirovanju’. Peče me najbolj, ko potegujem kožico s penisa. Peče me tudi, če se teh predelov dotikam, vendar manj. Še manj me peče, če se jih dotikam ‘od zunaj’, torej z druge strani, ko je kožica na penisu. Kot rečeno, če se zadeve ne dotikam in ne potegujem kožice s penisa dol me zadeva ne boli.
Vidnih ni nobenih sprememb na kožici ali penisu, zadeva pa traja zdaj že kake 3 dni, pri čemer nimam občutka, da bi se stopnja bolečine kaj posebno spreminjala.

Hvala za odgovor!

Spoštovani!

Žal vam na vprašanje ne morem odgovoriti – je namreč tiste vrste, kjer se zdi, da ga ni moč odgovoriti prek interneta. Osnova medicine je anamneza (kjer zdravnik usmerjeno vpraša, kar bi mu lahko pomagalo pri diagnozi) in klinični pregled. Torej – najbrž bi bilo prav, da bi zdravnik pogledal in pretipal kožico – del ki peče in potem precenil – če ni videti in tipati ničesar, je za razmisliti, ali bi preizkusili antibiotično zdravljenje (npr. klamidije). Če je kaj videti ali tipati, pa morda kaj drugega.

Lepo pozdravljeni!

Lepo pozdravljeni! Urološko svetovanje - [url=http://centerurol.de]CenterUROL[/url]

New Report

Close