Najdi forum

Teža po porodu

Bravo Saša, končno ena, ki je dobila +18, jaz isto. Ampak roko na srce, človeka kar malo zbode pri srcu ko dobi tisto odpustnico iz porodnišnice.
Ampak mislim, da je to s pridobitvijo kil med nosečnostjo relativno. Kaj pa višina, pa prednosečniška “premajhna” teža!? Menda si lahko velike privoščimo tudi kakšno kilico več? Čeprav v nobeni literaturi nisem zasledila, da ta suhe lahko dobijo kaj več zraven,… vidite, drage punce, kako si človek ustvarja lastno teorijo da omili situacijo, hi hi…
Čim manj komplikacij v nosečnosti in seveda s kilicami, pozdravček, lili

Moja statistika pa je:
– ob zanositvi 76 kg
– po devetih mesecih 86 kg
– po porodu 78 kg
– po šestih mesecih 67 kg

Torej sem jih jaz pri svojih 164 cm imela veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiko preveč, pa sem vseeno normalno zanosila, donosila in rodila. Po porodu se moraš res malo bolj čuvat, pa boš videla, da bo šlo.

Lp, Petrca

Pri prvem sem se zredila za 12 kg, po enem tednu po porodu sem imela 10 kg manj, ostalo pa je šlo tudi ekspresno tako, da sem na koncu imela celo 3 kg manj kot pred zanositvijo in se jih že leta nisem mogla znebiti. Sedaj pri drugem je šlo še hitreje, 9 kg gor, po 16 dneh po porodu pa sem že nazaj na isti teži. Obakrat polno dojim in moram priznati, da se pri hrani prav nič ne zadržujem, saj sem večkrat prav sestradana.

Marija

New Report

Close