Najdi forum

TEŽA

Star sem 25 let in imam 60 kg ter 185cm. Zelo si želim se zredit kakih 15kg ampak nikakor ne morem jem pa jem pa nič .Želim vedeti če obstajajo kakšna živila da bi se zredil. hvala naodgovoru in razumevanju

Miha

nikar si ne zeli prevec tega, se prehitro pride do prekomerne teze, ti samo normalno jej. ce pa bi se rad zredil se vpasaj ali imas redno prehrano. 3 glavne obroke in 2 malici.

Za zivila ti pa ne priporocam, jaz sem jih poizkusil nekajkrat ob televadbi in sem postal v enemu mesecu kot napihnjen zajec, saj izgleda dobro samo ni zdravo.

Jaka

Pozdrav!

Predvidevam, da zelis pridobiti predvsem misicno maso, in ne mascobe. Priporocam ti ustrezno prehrano, bogato z ogljikovimi hidrati, ker si ocitno ektomorfen tip s hitro presnovo — zato lahko jes hrano v vecjih kolicinah kot drugi, ne da bi se zredil. Priporocam ti visokoenrgijsko dieto: kvalitetni ogljikohidrati so predvsem testenine, kruh, zitarice nasploh. Izogibaj se sladkarijam.

Da bi bila pridobljena teza kvalitetna, se pravi misicna masa, ti priporocam trening na fitnesu. Dovolj je 1 – 2 x tedensko. Vse kar je vec bo rezultiralo v pretreniranosti in tako bi izgubil se vec mase. Oglej si program treninga na http://www.geocities.com/hitslo.

Lep pozdrav, andrej

New Report

Close