Teva kids napram ostalim sandalom
POzdravljeni,
doma imamo dva nadebudneža (6,4), ki uživata v vodi, razen če so kamenčki :(. Do sedaj smo prakticirali plastične sandale, ki so se ponavadi v vodi kar iztaknili in zato iščemo kaj drugega.
Kaj menite o Teva Kids:
http://www.teva-slo.si/product_info.php?cPath=4&products_id=101
ALi so vredno svojega denarja? Npr. konec koncev sem sedaj videla da ima H&M take:
http://shop.hm.com/at/?action=viewshoppingwindow&dept=BARN_POJ_ACC_SKO
Torej, kaj priporočate za naše najmlajše ki so dnevno v vodi in iz nje :).
Hvala za pomoč, zagotovo bo marsikomu koristila.
Jaz imam tri sinove (4.5, 6.5 in 8.5), živimo poleg potoka in reke, Te va sandali so za nas zakon, saj se otroci namočijo vsaj 3x na dan….poleti so pa itak ves čas pri vodi…
tudi midva z možem imava teva sandale, tudi če so mokre na nogah, ni slab občutek, tako da so naše izkušnje zelo dobre…..
letos sem jim za poleti kupila tudi merellke water pro (kot superge, z zračno mrežico in neobčutljive, če se zmočijo..) ker imamo poleti zopet tečaj kajaka na Kolpi, pa tudi sicer jih lahko večkrat perem, kot navadne superge….
lp
kolpska deklica
No, naš petletnik pa tevic ni maral. Imel je model K Tyro.
LP
Ja, prenesejo tudi morje. nam so všeč ravno zato, ker jih ni treba preobuvat, ko se zmočijo.
Aja, kupujemo jih tudi, ker so trpežni. Hčerka jih je nosila dve poletji (komot zdržijo 2 ali 3 številke, malo prilagodiš trakove), sin tudi in so še ko novi.
Skratka, letos bomo kupili ene nove, pa nove za moža, ki jih nosi že več kot 10 let, en in isti par, da se razumemo.
seveda, v morje in blato…
le barva morda po nekaj letih malo obledi, sicer pa so neuničljivi, imaš tudi posebno garancijo, pri nas jih vsi trije otroci lahko ponosijo eden za drugim, pa še vsak jih ima dve leti, če zadaneš pravo cifro, ker so nastavljivi paščki na treh delih noge…
Smo tudi mi vmes vzeli podoben model v intersportu, pa ni primerjave s teva!! Guma nekvalitetna, paški takoj nacefrani..
l
Vsi moji jih imajo. Otroški so še kot novi – edina obutev, ki jo “prišparamo” za mlajše, mož svoje tudi nosi že leta in leta. Edino jaz sem žalostna, ker vidim, kako so fajn, pa ne najdem modela, ki bi mi pasal na nogo – vsi imajo zadaj na peti ful nizek pašček in me moti občutek, da se mi bo zdaj zdaj sezul.
SUper, me veseli da so pozitivni odgovori. Za Dbest so: na njihovi strani piše da imajo popoln pregled modelov tule :
NOVO: TEVA SHOP IN SHOP
V eni izmed, po mnenju številnih kupcev, verjetno najboljših in najbolje založenih slovenskih trgovin s športno obutvijo, v trgovini TOMAS SPORT na Čopovi v Ljubljani, smo uredili prvo slovensko TEVA trgovino v trgovini, kjer lahko najdete in preizkusite vso obutev Teva na enem mestu
Vir: teva-slo.si