Teutonia Solano
Pozdravljena,
mi smo imeli pri sinku predhodnika Solana, takrat se je imenoval Toni, je pa identičen voziček. Zloži se kot marela, je sicer lahek, a moram povedati, da smo pred kratkim za hčerko enoletnico kupili novega Bugaboo Bee-ja in je fantastičen.
če ga primerjam z teutonio je bugaboo dosti lažji, lepše vodljiv, imaš spodaj vrečo za stvari, je pa res da je dosti dražji….
Mi smo takrat kupili Teutonio v Avstriji v Gradcu, imaš jih v Kika, Leiner, XXX Lutz…
Zame je Bugaboo zakon in ga ne zamenjam za nič na svetu…odločitev pa je seveda tvoja.
LP, M.
Ojla!
Mi imamo Teutonia Solano in jaz sem z njim zadovoljna. Ko je zložen, je ozek in visok. Zloži in sestavi se hitro in enostavno. Po kilogramih ti teže ne znam povedat, a meni ga ni bilo težko premetavat. Je pa mogoče malce težje vodljiv, težko ga voziš z eno roko.
Meni ni žal, da smo ga kupili, je pa mogoče malce možu, ker že takrat ni razumel, zakaj rabimo nov voziček, zdaj pa naša 21-mesečnica že skorajda pol leta pridno peš mašira okrog.
Aja, mi smo ga kupili v Celovcu pri Schmid-u. Za druga prodajna mesta pa ne vem.