Najdi forum

Teutonia Solano

Ima katera ta voziček?
Je res tako super?:)

A prav razumem, da se zloži dol in skupaj? Po merah deluje res majhen. Kakšna je pa teža?

Pa še zadnje vprašanje. Kje se ga kupi?

stokrathvala

Pozdravljena,
mi smo imeli pri sinku predhodnika Solana, takrat se je imenoval Toni, je pa identičen voziček. Zloži se kot marela, je sicer lahek, a moram povedati, da smo pred kratkim za hčerko enoletnico kupili novega Bugaboo Bee-ja in je fantastičen.
če ga primerjam z teutonio je bugaboo dosti lažji, lepše vodljiv, imaš spodaj vrečo za stvari, je pa res da je dosti dražji….

Mi smo takrat kupili Teutonio v Avstriji v Gradcu, imaš jih v Kika, Leiner, XXX Lutz…

Zame je Bugaboo zakon in ga ne zamenjam za nič na svetu…odločitev pa je seveda tvoja.

LP, M.

Denarja za bugaboo nimam tko, da ni važno koliko je boljši:))

Če odmisliš bugaboo kako ste bili zadovoljni s teutonijo? Koliko je bil težek in kako enostavno ga je zložit?

Ojla!
Mi imamo Teutonia Solano in jaz sem z njim zadovoljna. Ko je zložen, je ozek in visok. Zloži in sestavi se hitro in enostavno. Po kilogramih ti teže ne znam povedat, a meni ga ni bilo težko premetavat. Je pa mogoče malce težje vodljiv, težko ga voziš z eno roko.
Meni ni žal, da smo ga kupili, je pa mogoče malce možu, ker že takrat ni razumel, zakaj rabimo nov voziček, zdaj pa naša 21-mesečnica že skorajda pol leta pridno peš mašira okrog.
Aja, mi smo ga kupili v Celovcu pri Schmid-u. Za druga prodajna mesta pa ne vem.

New Report

Close